1/8-finalen blev endestationen i Santander Cup

1/8-finalen blev endestation for Mors-Thy Håndbold i dette års udgave af Santander Cup. Efter et dramatisk opgør og en nervepirrende afslutning måtte vi se os besejret af GGIF Grindsted med cifrene 33-32 efter 21-19 ved pausen.

Vi kom skidt fra start i kampen, som var ekstremt tempofyldt og med fra første fløjt, og det var hjemmeholdet, der var i teten med tidlige føringer på 4-2, 8-5 og 11-6 - særligt var vi udfordrede i defensiven, hvor Grindsted kom let til deres scoringer. Vi fik hentet lidt ind på værterne, og pausestillingen var 21-19.

Efter pausen så det bedre ud. Forsvaret fik bedre fat, vi havde muligheder for at udligne ved 26-25 og 28-27, begge gange dog uden held og i stedet kunne Grindsted trække fra til 33-30. Mors-Thy Håndbold gik frem i helbanepres og fik fremprovokeret tekniske fejl Grindsted, og det blev 33-32 og en redning fra Svend Rughave med 11 sekunder gav Mors-Thy Håndbold en sidste chance for at få kampen i forlænget spilletid, men desværre lykkedes det ikke at score, og dermed er Mors-Thy Håndbold ude af pokalturneringen.

På positivsiden var der comeback til Victor Norlyk, som har været ukampdygtig

Santander Cup, 1/8-finale: GGIF Grindsted - Mors-Thy Håndbold 33-32 (21-19)

Udvisninger: GGIF Grindsted 5, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-2, 4-2, 8-5, 9-6, 11-6, 13-10, 17-14, 21-18, 24-21, 26-21, 26-25, 28-27, 30-27, 31-30