Victor og Svane.JPG (2)
Mads K. Andersen.JPG

2. div. fortsætter den gode stime

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge synes urørlige i dette års turnering. I eftermiddag hentede de unge talenter point nummer 26 og 27 ud af 30 mulige indtil videre i sæsonen, da de hev en sejr på 23-27 med hjem fra Aars HK.

Assistenttræner Lasse Sunesen stod i spidsen for de blå tropper, mens Lars Krarup var med i HF Mors’ U18 drenges sejr over TTH Holstebro i U18-ligaen, og Sunesen styrede sikkert drengene mod endnu en sejr:

- Det var en kamp, som vi havde frygtet en smule på forhånd, da Aars HK har fået et par rutinerede spillere tilbage i truppen, de har været godt spillende efter jul, og der udover har de en god hjemmebane med mange engagerede tilskuere. Men vi lagde godt ud og fik lagt et godt tryk på dem fra kampens start, og bragte os foran både 4-1 og 8-4 og havde egentlig rimeligt godt styr på det de første 20 minutter af første halvleg. Herfra begyndte vi at sløse unødvendigt, således at Aars HK hentede vores føring og bragte sig foran og kun en scoring af Mads K. Andersen til allersidst inden pausen gjorde, at stillingen var helt lige efter de første 30 minutter 11-11.

Hverken drengene eller jeg var tilfredse efter første halvleg, og straks efter anden halvlegs start satte vi os på kampen igen, dog uden at få slået et afgørende hul - så selv om vi var i teten hele anden halvleg, så var vores føringer kun på 2-3 mål. Trods det og en mildest talt ikke tilfredsstillende offensiv med brændte chancer og dumme fejl, så formåede vi at holde roen og ikke gå i panik og kørte stille og roligt endnu en sejr hjem.

Generelt en fin kamp, hvor spillerne står sammen som hold i de perioder, hvor vi har det lidt svært - en god holdindsats, hvor især Mads K. Andersen tager ansvar og skiller sig positivt ud med 9 scoringer. Nu glæder vi os til næste weekend, hvor rækkens nr. 2 fra Viborg HK kommer på besøg i Thisted. Vinder vi den kamp, så ser det efterhånden rigtigt fornuftigt ud.

2. division, 15. runde: Aars HK - Mors-Thy Håndbold 23-27 (11-11)

Målscorere:
Mads K. Andersen 9
Nicolaj Spanggaard 4
Jacob Poulsen 4
Martin Frandsen 3
Kaare Ravn Larsen 3
Andreas Dam 2
Tobias Balsby 2

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Viborg HK
Søndag d. 4. februar 2018 kl. 15.00 i Thy Hallerne