Victor og Svane.JPG (2)
DSC_4618.JPG

2. div: Julepause på 2. pladsen

2. division satte et perfekt punktum for efterårssæsonen, da de vandt 27-34 over HEI, Skæring søndag aften. Den sene søndagskamp var en motivationsfaktor for de unge drenge, som VILLE have point med hjem og slutte godt af inden julepausen. Derudover er der ingen tvivl om, at nederlaget til Viborg HK for nogle uger siden stadig sidder i holdet, så var ingen slinger i valsen, da kampen blev fløjtet i gang.

Lars Krarup:
- I vores første halvleg var vores forsvar nogenlunde, og det afstedkom nogle redninger fra Frederik Larsen, som blev omsat til kontrascoringer en masse. Vi ville gerne have givet HEI, Skæring en røvfuld, men vi spiller desværre den vel nok dårligste forsvarshalvleg i sæsonen med mangel på redninger og mangel på hjælp til vores målmænd - vi fik aldrig styr på forsvaret, og det er jeg ikke tilfreds med.

Til gengæld er jeg meget tilfreds med vores angrebsspil gennem hele kampen og er tilbøjelig til at sige at det er den bedste kamp i år med godt flow og masser af godt spil. Sebastian Hinnerup, som scorede sit første ligamål imod GOG Håndbold i går, fortsatte det gode spil i dag, ligesom Frederik Tilsted var tilbage på 2. division i spillehumør. Det var en god måde at gå til julepause på. Nu skal vi lægge på fysisk - vi træner indtil 21. december, hvor der venter en lille juleferie, og så ser vi frem mod januar, hvor vi har fem kampe, mens Herre Håndbold Ligaen ligger stille.

Mors-Thy Håndbold holder jul på 2. pladsen i 2. division.

 

2. division, 11. runde: HEI, Skæring   Mors-Thy Håndbold 27-34 (11-17)

Målscorere:
Frederik Tilsted 8
Ryuga Fujita 5
Sebastian Hinnerup 5
Nicolai Andersen 4
Simon Skadhauge 4
Andreas Dam 3
Kasper Fruerlund 3
Jeppe Kudsk 1
Mikkel Høgh 1

Næste kamp:
2. division, 12. runde: Nøvling IF - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 5. januar kl. 15.00 i Klaruphallen