Victor og Svane.JPG (2)
Lasse Sunesen.JPG

2. div. klar til en ny sæson

Nye folk - både på bænken og på banen

Mors-Thy Håndbold 2, som er rugekasse for ligaholdet i Mors-Thy Håndbold, men også et fantastisk sted at udvikle sig for unge talentfulde spillere med et træningsmiljø helt i top, er klar til en ny udfordrende sæson i 2. division efter sidste sæsons fine 7. plads. Holdet som år efter år stort set består af 1. og 2. års seniorer, er igen i denne sæson blevet forynget, da nogle af spillere fra sidste sæson er stoppet i klubben, mens andre er blevet en del af ligatruppen i Mors-Thy Håndbold.

Lars Svane Nielsen, Mors-Thy Håndbold: ”Vi går endnu en spændende sæson i møde på 2. div. holdet. På trænersiden er Lars Krarup stadig cheftræner, og han får ny makker på bænken, da Torben Simonsen ønskede at stoppe efter sidste sæson. Vi er derfor glade for, at vi har lavet en aftale med Lasse Sunesen fra Sennels i Thy. Lasse er 39 år og har trænet hold i TIK og Nordthy gennem mange år og kommer med masser af gåpåmod - og vi er overbeviste om, at han bliver en rigtig god mand at have i teamet omkring talentarbejdet. ”

Lasse Sunesen: ”Jeg ser frem til at starte i Mors-Thy Håndbold og til at træne seniorer igen. Jeg har selv spillet 1. og 2. division for efterhånden mange år siden, så jeg glæder mig meget til at blive en del af professionelt træningsmiljø med en flok drenge, som vil give den fuld gas til træning og til kampe - og til at se forskellen på dengang og nu. Der udover ser jeg frem til at træne sammen med Lars Krarup og Flemming Hangaard - jeg er sikker på at vi får et fint samarbejde omkring talenttruppen i Mors-Thy Håndbold.

 

Spillerne på 2. divisionsholdet kommer primært fra talenttruppen som kommer til at bestå af:

Målmand Frederik Holst årg. 96: Vender tilbage i målet efter en pause grundet hjernerystelse.

Målmand Nicklas Graugaard Nielsen årg. 99: En meget talentfuld målmand, som allerede har trænet lidt med ligaholdet. Nicklas skal primært spille på U18-holdet i HF Mors, hvor han skal bygges stille og roligt op.

Venstre fløj Frederik Nørbjerg årg. 96: Starter desværre på sidelinjen grundet en knæskade, som han er blevet opereret for her i sommer. Vi håber at Frederik er klar til turneringsstart.

Venstre fløj Jakob Poulsen årg. 97: Nyoprykket U18-spiller fra HF Mors, som desværre er ude med en rygskade, men som vi håber snart vender tilbage på banen.

Venstre fløj/center Magnus Godsk årg. 96: Tilbage efter en enkelt sæson i Skive og skal primært afdække venstre fløjpladsen i starten, grundet skader til de to ovennævnte. En spiller der giver den fuld gas i træningslokalet og det skal nok blive tilgodeset på banen.

Venstre back Kasper Lindgren årg. 98: Talentfuld spiller som er med omkring U18-Landsholdet. Skal primært spille kampe på U18-holdet, men det skal nok blive til 2. div. kampe også.

Playmaker Kristoffer Kristensen årg. 97: Endnu en spiller som pt. er skadet. Kristoffer blev korsbåndsskadet i januar, så vi skal et stykke ind i sæsonen før vi ser ham på banen. En utrolig eksplosiv spiller, som kommer fra U18 håndbold i HF Mors.

Højre Back Nicolaj Spanggaard årg. 96: En af gengangerne fra sidste sæson. Nicolaj er en stor tung højre back, der har udviklet sig rigtig godt igennem de sidste år. Har trænet en del med ligaholdet her i sommer, så mon ikke det bliver en endnu skarpere Spanggaard i denne sæson.

Højre fløj Martin Frandsen årg. 97: Nyoprykket U18-spiller fra HF Mors. Martin er lynhurtig og scoringssikker, som vi forventer os en del af i de kommende år. Martin bliver en god og vigtig spiller for holdet.

Stregspiller Kaare Larsen, årg. 97: Nyoprykket U18-spiller fra HF Mors. Kaare er de sidste par år blevet omskolet fra bagspiller til stregspiller og det har virkelig rykket ham. Det bliver spændende at se hvor langt han er nået med fysikken, når han skal stå overfor de ældre drenge i 2. division.

Tobias Balsby årg. 98: Skal primært spille på U18-holdet i HF Mors. En spiller der har udviklet sig helt vildt de sidste to sæsoner og som har en god indstilling til træningen.

Disse spillere bliver suppleret af U21-spillere fra ligatruppen: Mads K. Andersen, Peter Dal Overgaard, Mathias Stisen, Mads Primdahl og Lasse Pedersen samt evt. oversiddere i ligakampene i det omfang det lader sig gøre.

Det bliver endnu en spændende sæson med mange hold der vil bejle til oprykningen, så målsætningen for os er at vi skal blive i rækken, samtidig med at vi får udviklet hver enkelt spiller bedst og mest muligt, så vi forhåbentlig igen i næste sæson ser nogle af disse spillere rykke op i ligatruppen.