Victor og Svane.JPG (2)
2017 2.jpg

2. div: Nederlag i Nøvling

I lørdags var Mors-Thy Håndbolds 2. divisionshold til kamp i Nøvling, og det unge hold kunne desværre ikke følge op på den flotte sejr over Skjern Håndbold i sæsonens første kamp. Grundet skadessituationen i ligatruppen var flere spillere fra 2. divisionsholdet med ligaholdet til kamp i Århus, så pladserne på holdet i Nøvling var besat af en masse spillere fra HF Mors U18-hold.

Assistenttræner Lasse Sunesen stod i spidsen for det unge mandskab, og på trods af nederlaget var Sunesen tilfreds med indsatsen:

- Jeg kan ikke sætte en finger på drengenes vilje og fight i kampen. Alle mand kæmpede med alt, hvad vi havde - det var bare ikke nok mod et mere rutineret Nøvling-hold. Og så blev vores mange tekniske fejl afgørende, dem straffede Nøvling promte. Selv om vi tabte, så kunne vi se hinanden i øjnene efter kampen, og drengene får masser af værdifuld erfaring med sig.

2. divisionsholdet er på banen igen allerede tirsdag aften, hvor Aars HK kommer på besøg i Thy Hallerne. Ud over de unge talenter, har vi et par kaniner i hatten, som vi glæder os til at løfte sløret for, så kig forbi og støt drengene.

 

2. division, 2. runde: Nøvling IF - Mors-Thy Håndbold 30-25 (14-11)

Målscorere:
Andreas Dam 10
Jeppe Kusk 6
Kasper Have 3
Mathias HP 2
Sebastian Hinnerup 1
Simon Skadhauge 1
Kasper Kristiansen 1
Kaare Ravn Larsen 1

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold- Aars HK
Tirsdag d. 24. oktober kl. 19.30 i Thy Hallerne