Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto 16_17.jpg

2. div: Nederlag til Skjern Håndbold

Drengene på Mors-Thy Håndbolds 2. divisionshold kæmpede med alt hvad de havde i aftenens kamp mod Skjern Håndbold. Kampen blev spillet hos vores samarbejdsklub IF Nordmors, og det var en hård fysisk affære mellem to hold, som gik til stålet.

Lars Krarup:
- Jamen det er lidt træls at skulle sige det igen, men ligesom til nogle af de forrige var vi alvorligt ramt på ressourcer i dag, da vi ikke kunne bruge U18-spillere, fordi de også skulle spille i dag. Vi møder et rigtigt godt Skjern-hold med masser af fysik og gode spillere på alle pladser - og med en bredere bænk end os og derfor mulighed for at skifte ud.

Vi står godt defensivt, og både Frederik Holst og Mads Primdahl har masser af fine redninger, og vi holder Skjern Håndbold på 21 mål, og det skal vi tage med videre. Og så vil jeg rose drengene for at holde hovedet koldt - specielt i sådan en hektisk kamp, hvor vi kunne have brugt masser af negativ energi på dommerne. De leverer en meget usikker præstation som smitter af på spillet, og begge hold har svært ved at finde linjen, og derfor bliver det en hård fysisk duel hele kampen igennem. Det var et fortjent nederlag til et bedre hold i dag.

 

2. division, 19. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 16-21 (8-11)

Målscorere:
Martin Frandsen 7
Nicolaj Spanggaard 5
Peter Dal Overgaard 2
Frederik Nørbjerg 1
Kaare Ravn Larsen 1

Næste kamp: NNFH Lemvig - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 15. marts kl. 20.30 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter