Victor og Svane.JPG (2)
DSC_4793.JPG

2. div: Nederlag til Viborg HK

Tirsdag aften spillede 2. division på udebane mod bundholdet fra Viborg HK, som overraskende nok tog begge point efter en kamp, hvor Mors-Thy-spillerne leverede det suverænt dårligste angrebsspil i denne sæson.

Cheftræner Lars Krarup:
- Det var langt under niveau, og det var frygteligt irriterende at se på. Jeg havde håbet på, at vi kunne spille bedre og holde fast i vores placering helt i toppen af rækken, men det formåede vi ikke i dag. Vi havde tre spillere fra HF Mors' U18-hold med: Nicolai Jørgensen, Christian Lindgren (lillebror til Kasper Lindgren) og Mads Hoxer Hangaard, som var kampens bedste spiller - topscorer med syv mål og eneste reelle skudtrussel bagfra.

Vi får en sløj start på kampen og kommer bagud 2-0, inden vi får svaret igen. Vi spiller os tilbage i kampen og har  nogle kæmpestore chancer, men især vores fløjspillere brænder for meget, og vi får ikke trykket VHK nok i kontrafasen. Jeg kan ikke klage over vores forsvars- og målmandspræstation - 22 mål på udebane er fint.

I anden halvleg bølger kampen fortsat frem og tilbage. Vi er foran flere gange, bl.a. er vi på 20-21, men desværre er det Viborg HK, som scorer kampens to sidste mål. Som sagt synes jeg, at det var en ok forsvarspræstation, men det er dog træls, at Viborg HK får store dele af deres mål inde omkring midterblokken på skud rundt omkring kroppen, hvilket vi intet gør for at dække op for.

De her drenge er simpelthen bare alt for gode til at levere en indsats som i dag, og det ærgrer mig. Vi må op på hesten igen allerede på søndag d. 2. december når vi møder NNFH-Lemvig i Sparekassen Thy | Arena kl. 15.00.

2. division, 9. runde: Viborg HK - Mors-Thy Håndbold 22-21 (9-9)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 7
Nicolai Andersen 5
Kasper Fruerlund 3
Sebastian Hinnerup 2
Andreas Dam 2
Jeppe Kudsk 1
Ryuga Fujita 1

Næste kamp:
2. division, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - NNFH-Lemvig
Søndag d. 2. december kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Entré kr. 25,-