Victor og Svane.JPG (2)
DSC_4618.JPG

2. div: Sejr i årets vigtigste kamp

Mors-Thy Håndbolds 2. division hentede sæsonens vigtigste og mest ærefulde sejr lørdag, da HRH 74 fra Roslev blev besejret i hal 2 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Dermed indtager Mors-Thy Håndbold igen 1. pladsen i rækken, dog med en kamp mere end HC Midtjylland på 2. pladsen.

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, dertil var hjemmeholdet for gode, hvilket også kunne aflæses på måltavlen efter 2 x 30 spilleminutter: 31-20 til Mors-Thy Håndbold efter en pauseføring på 18-9.

Træner Lars Krarup:
- Vi var bedre end Roslev på alle parametre gennem hele kampen. Det var en uskøn kamp, som rimeligt hurtigt blev lukket, og derfra var det kun at spille om sejrens størrelse. Vi havde en mindre periode i kampen med fokus på de forkerte ting, hvor vi lukkede Roslev lidt ind i kampen, men de kom ikke tættere på end seks mål, og heldigvis fik vi trukket fra igen, og jeg synes hverken, at sejren blev for stor eller for lille, siger Krarup og fortsætter:

- Drengene leverede en koncentreret indsats. Jeg roser dem næsten hver gang, men vores midterforsvar gjorde det igen godt, og vores bagspillere fik sat et godt tempo og et godt flow, og de spillede sig frem til masser af fine chancer. Det er altid dejligt at vinde over Roslev ifht. at det er lokalopgør, og så er det årets vigtigste kamp for vores holdleder Knud Jensen, så det var godt, at drengene kunne give ham endnu en sejr i det her lokalderby, slutter Lars Krarup.

Næste kamp for 2. division er det absolutte topopgør mod HC Midtjylland. Kampen spilles i Midtmors Sport på lørdag d. 2. marts kl. 15.00. Med en sejr kan Mors-Thy Håndbold for alvor stikke en kæp i hjulet for midtjydernes oprykningsdrømme, så der er dømt drama i Øster Jølby.


2. division, 17. runde: Mors-Thy Håndbold - HRH 74, Roslev 31-20 (18-9)

Målscorere:
Andreas Dam 9
Simon Skadhauge 6
Jakob Poulsen 5
Nicolai Andersen 5
Jeppe Kudsk 4
Kasper Didriksen 1
Sebastian Hinnerup 1

Næste kamp:
2. division, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland
Lørdag d. 2. marts kl. 15.00 i Midtmors Sport, Øster Jølby.