Victor og Svane.JPG (2)
Mads-Primdahl_1.jpg

2. div.: Sejr over Nøvling IF

Endnu en sæson i 2. division er sikret

Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division fik en tiltrængt sejr efter en måned uden point på kontoen. 10-måls-sejren over Nøvling IF kom i hus efter en forrygende forsvarsindsats og en anden halvleg, hvor de unge drenge stort set ikke satte en fod forkert i angrebet. Med sejren er Mors-Thy Håndbold nu endegyldigt sikker på endnu en sæson i 2. division med fire spillerunder igen.

Træner Lars Krarup:
- Jeg troede helt ærligt, at vi ville få en røvfuld heroppe. De har et godt hold, som var det første til at slå os tidligere på året, og vi var igen alvorligt pressede på ressourcer, og havde bl.a. tre førsteårs U18-spillere med. Vi kom dog fint fra start med en 4-2-opstilling, som skabte en stor føring på 2-8, inden Nøvling kom lidt bedre med, og pausestillingen var 11-15. Undervejs i første halvleg blev Peter slået direkte i ansigtet, og jeg synes at Nøvling skulle have haft en rødt kort - og generelt spillede de hårdt og fik en del 2-minutters udvisninger, som vi profiterede af.

I første halvleg leverede vi noget af det bedste forsvarsspil jeg kan mindes, og det fortsatte heldigvis i anden halvleg - og angrebsmæssigt vælger vi samtidig de rigtige løsninger stort set hele vejen igennem, og vi er i fuld kontrol hele anden halvleg.
Igen var det en god holdindsats, hvor alle byder ind - vores 3 unge U18’ere kommer på banen og falder godt ind i spillet og præsterer virkelig godt. Og så må jeg fremhæve Peter Overgaard, som udover sine 11 kasser også har masser af assists, samtidig med at han dirigerer og hjælper de unge på vej - og stor ros til Mads Primdahl, som har haft et par kampe, hvor det ikke har kørt så godt, men han hanker virkelig op i sig selv i dag og står en fantastisk kamp med masser af redninger heraf flere mange virkeligt store redninger.

Nu er vi sikre på endnu en sæson i 2. division, og det giver forhåbentligt noget ro i de sidste kampe, hvor vi kan spille frit og få en god afslutning på sæsonen.

2. division, 19. runde: Nøvling IF - Mors-Thy Håndbold 22-32 (11-15)

Målscorere:
Peter Dal Overgaard 11
Nicolaj Spanggaard 5
Mathias Stisen 4
Simon Skadhauge 3
Frederik Nørbjerg 3
Jesper Pedersen 3
Jeppe Kudsk 2
Kaare Ravn Larsen 1

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Skjern GF
Søndag d. 12. marts kl. 18.00 i Nordmorshallen