Victor og Svane.JPG (2)
2.div.jpg

2. div: Sejr over Skive fH

Mors-Thy Håndbold holdt snuden i sporet med endnu en sejr i 2. division. Det blev en rodet affære i Sjørring Hallen mellem to mandskaber med stort kendskab til hinanden, men Mors-Thy Håndbold trak hurtigt fra og vandt komfortabelt 28-17 efter 15-8 ved pausen.

Træner Lars Krarup:
- Det var en uskøn kamp. Skive er et svært hold at spille imod, de spiller uortodokst, og der kommer nogle underlige skud ind imellem, hvilket vi har lidt problemer med at dæmme op for. Vi vil gerne løbe, men stresser lige rigeligt og kommer til at lave en del fejl i vores kontrafase, også flere end vi plejer. Det overrasker mig lidt, at vi laver så mange fejl: Skridt, overtrådt, fejl-indspil til stregspillerne mm. Det er sådan set heldigt nok, at det er en kamp som denne, at vi gør det i.

Det er svært at være utilfreds med kampens udfald, selv om vi ikke spiller specielt godt men stadig vinder med 11 mål. På intet tidspunkt var der tvivl om kampens udfald, men kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Stor ros til Ludwig, som efter en par kampe på bænken, står en rigtig fin kamp med tæt på 50 % i redninger. Og godt at se japanske Ryuga Fujita på højre back, som spiller en rigtig god kamp med både skud fra distancen og gennembrud. Han viser, at han bliver mere og mere integreret i vores sammenspil, og jeg glæder mig til at se mere fra ham fremover.

Tak til alle fremmødte tilskuere og tak til Sjørring Hallen for endnu en gang at lægge gulv til Mors-Thy Håndbold.

2. division, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Skive fH 28-17 (15-8)

Målscorere:
Ryuga Fujita 6
Nicolai Andersen 5
Jeppe Kudsk 4
Simon Skadhauge 3
Kasper Fruerlund 3
Andreas Dam 2
Kasper Didriksen 2
Sebastian Hinnerup 1
Kristian Møller 1
Jakob Poulsen 1

Tilskuertal: 150

Næste kamp:
2. division, 7. runde: HRH 74, Roslev - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 9. november kl. 19.30 i Glyngøre Hallen