Victor og Svane.JPG (2)
Kristian Vukman.JPG

2. div: Sejr over Stoholm og comeback til Vukman

Weekenden startede perfekt med endnu en sejr til Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer. Denne gang gik det udover Stoholm IF, som indtager 4. pladsen i rækken. Træner Flemming Hangaard var imponeret over sit holds spil.  

- Vi spiller en af de bedste første halvlege længe. Både defensivt med så sandelig også offensivt hvor vi producerer chancer på samlebånd, mens Stoholm ikke rigtigt kommer til noget, og vi er foran med otte ved pausen.

- I anden halvleg går der lidt hat og briller i det - vi spiller egentligt ikke dårligt, men vi brænder bare meget. Tre mål var det tætteste Stoholm var på, så vi kørte en sikker sejr hjem, lyder det fra Flemming Hangaard.

Kampen gav et længe ventet og skønt comeback til Kristian Vukman, som er tilbage på banen efter næsten to hele år ude grundet knæskader. Vukman spillede en god kamp, og det blev til hans første to mål i den blå trøje.

Nu venter et vaskeægte topbrag mod Hjallerup IF på tirsdag d. 29. marts i Thyhallen. Vinderen af den kamp spiller sig i en gunstig position i forhold til førstepladsen i 2. division.

2. division: Stoholm IF - Mors-Thy Håndbold 27-31 (10-18)

Målscorere:
Jacob Hansen 6
Anders Toft 6 (3)
Viktor Bergholt 5 (1)
Mikkel Krog Christensen 5
Kristian Vukman 2
Anders Svarrer 2
Jonas Hermannsen 2 (1)
Victor Norlyk 1
Rasmus Houmøller 1
Andreas Højer Vilhelmsen 1

Viktor Warrer 10/27
Andreas Højer Vilhelmsen 4/14

Næste kamp:
2. division: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF
Tirsdag d. 29. marts 2022 kl. 19.30 i Thyhallen