Victor og Svane.JPG (2)
Andreas Dam.JPG

2. div. spillede sig til tops

Lørdag eftermiddag spillede de talentfulde drenge fra 2. division sig til tops i rækken med en sejr over Mejrup-Hvam. En halv-sløj første halvleg og en lidt bedre anden halvleg var nok til at besejre gæsterne - et hold med masser af erfaring blandet med et par hurtige unge spillere. Mors-Thy Håndbold har været inde i en periode med gode kampe med sejre til følge, og den tendens skulle gerne fortsætte, derfor gik snakken inden kampen på at bevare ydmygheden og tage arbejdshandskerne på.

Træner Lars Krarup:

- Det lykkedes os desværre ikke helt at overflytte vores snak til halgulvet, og især i første halvleg manglede vi de sidste 10 % for at være, hvor vi skulle. Det var i begge ender af banen, men især i angrebet brændte vi på det skammeligste, og sammen med manglende redninger og et usammenhængende forsvar var det årsagen til at Mejrup-Hvam formåede at hænge på til pausen.

I anden halvleg fortsatte vi med at brænde, men heldigvis steppede forsvaret op samtidig med at Frederik Larsen i målet begyndte at hive nogle redninger frem, mens vores angrebsspil aldrig blev specielt sprudlende - heldigvis formåede at vi score flere mål end vores gæster.

Jeg er meget glad for sejren og de to point, men jeg er ikke tilfreds med spillet, som lader meget tilbage at ønske - der var virkelig plads til forbedringer. Men det er svært at være helt utilfreds, når man vinder, får to point og ser på tabellen, hvor vi nu indtager førstepladsen endda med en kamp mindre end de nærmeste forfølgere, lyder det fra Lars Krarup.

2. division, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Mejrup-Hvam 24-20 (11-11)

Målscorere:
Andreas Dam 8
Martin Frandsen 4
Frederik Nørbjerg 3
Nicolai Andersen 3
Tobias Balsby 2
Kasper Lindgren 2
Nicolaj Spanggaard 1
Kasper Have 1

Tilskuertal: 100

Næste kamp: Hornbæk SF - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 25. november kl. 13.00 i Hornbækhallen