Victor og Svane.JPG (2)
DSC_4618.JPG

2. div. tilbage på førstepladsen

Mors-Thy Håndbold spillede sig tilbage på førstepladsen i 2. division, da holdet her i eftermiddag slog Aars HK med 29-23 efter 13-14 ved pausen. Da HC Midtjylland samtidig tabte til Skive fH i går, fører Mors-Thy Håndbold nu rækken, dog med en kamp mere end HC Midtjylland.

Assistenttræner Lasse Sunesen: - Vi kom planmæssigt fra start og fulgtes ad med Aars HK i hele første halvleg. Vi havde lidt problemer med deres skytter, som skød vældigt godt, men som også kom for let til deres afslutninger, da vi ikke formåede at ramme dem og få tacklet af, og dermed ikke hjalp vores målmænd som vanligt. Imens formåede vi heller ikke at udnytte vores kontrafase, ligesom vores overtalsspil ikke sad i skabet. Det var ingen stor halvleg - hverken forsvars- eller angrebsmæssigt.

I anden halvleg fik vi fint styr på det forsvarsmæssige - vi kom længere frem, så Aars HK begyndte at lave fejl og ikke kom til de samme skudmuligheder. De skulle virkelig arbejde for at komme til afslutning, og vi fik tappet dem for kræfter, og da vi også fik gang i vores kontraspil igen, trak vi stille og roligt fra. Generelt en god anden halvleg, hvor vi fik vist, hvad vi kan og fik brugt vores fysik.

Vi leverede en god forsvarspræstation, men jeg vil fremhæve Andreas Dam og Jeppe Kudsk, som spillede det bedste forsvarsmæssigt, jeg har set dem - i øvrigt sammen med vores to midterforsvarere Kasper Didriksen og Sebastian Hinnerup.


2. division, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - Aars HK 29-23 (13-14)

Målscorere:
Frederik Tilsted 9
Simon Skadhauge 8
Sebastian Hinnerup 4
Andreas Dam 3
Kasper Didriksen 2
Jakob Poulsen 1
Nicolai Andersen 1
Ryuga Fujita 1

 

Næste kamp:
2. division, 15. runde: Hjallerup - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 26. januar kl. 15.00 i Hjallerup Idrætscenter