Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Hjallerup.jpg

2. div. vinder topkamp

Mors-Thy Håndbolds 2. division tog et stort skridt mod en puljesejr, da de besejrede Hjallerup IF i en kamp, der var et topbrag værdigt. Det er helt tæt i toppen af rækken hvor tre hold, (Mors-Thy Håndbold, Hjallerup IF og Nørre Djurs) alle har 36 point - Mors-Thy Håndbold har dog spillet en kamp færre end de to andre, og det har givet os en god chance for at slutte som nummer et.

Cheftræner Lars Krarup:

- Det er sådan en kamp, man glæder sig til. Vi har glædet os til at møde nogen, der matcher os, og hvor vi virkelig skal arbejde hårdt - og det kom vi til i dag. Det var en god kamp mod et hold, der også kan og vil spille håndbold. De dækker godt op og har gode spillere på alle pladser. Det blev en god forsvarskamp, hvor vi står godt defensivt og har en god målmand inde bagved. I den anden ende laver vi 29 mål, og det er endda selv om vi hakker lidt og brænder lidt for mange - men alt i alt en rigtig god kamp fra begge hold, som roser publikum i hallen.

- Der var megafed stemning i hallen. Hjallerup havde taget en del tilskuere med, og sammen med de lokale Mors-Thy-tilhængere skabte de en herlig kulisse. Det her var en af de fedeste 2. divisionskampe, vi har spillet, lyder det fra Lars Krarup.

Mors-Thy Håndbold har fordel af hjemmebane i de sidste to kampe:
3. april kl. 15.00 i Thyhallerne mod Tvis
9.  april kl. 13.00 i Nykøbing Hallen mod Skive fH.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF 29-23 (13-9)

Målscorere:
Viktor Bergholt 6 (4)
Marcus Midtgaard 5
Oscar von Oettingen 4
Jonas Hermannsen 4
Jacob Hansen 4
Rasmus Houmøller 3
Mathias Stisen 2
Kristian Vukman 1

Viktor Warrer 26/49

Næste kamp:
2. division: Mors-Thy Håndbold - Tvis
Søndag d. 3. april 2022 kl. 15.00 i Thyhallen