Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Nørbjerg.JPG

2. division blæser videre

Tirsdag aften satte Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer en fed streg under deres suverænitet, da de fejrede puljesejren i pulje 1 med at vinde med cifrene 28-35 på udebane i Mejrup-Hvam.

Træner Lars Krarup stod med en blandet oplevelse efter kampen:

- Jeg er meget tilfreds med at vinde med 7 mål, men knapt så tilfreds med vores defensive spil. Det var en rigtig fin angrebskamp, hvilket 35 mål vidner om. Desværre blev der ikke lagt ret mange kræfter og energi i forsvarspillet, hvilket 28 mål også vidner om. Det blev en kamp, som jeg frygter at de kommende kampe bliver med manglende ærgerrighed og vilje til at dække op.

Vi satte os hurtigt på kampen og kom foran 4-1, og derfra var det egentligt bare et spørgsmål om sejrens størrelse. Hver gang vi var ved at slå et større hul end de 6-7 mål, så svigtede koncentrationen, eller vi slappede lidt af og lod Mejrup få et par nemme mål, og derfor blev sejren ikke større.

Vores angrebsspil flød virkeligt godt - udspil til fløje, indspil til strege og skud bagfra samt masser af tempo. Vi havde Kasper Lindgren med for første gang i lang tid, og han spillede med i angrebet, hvilket han gjorde rigtig fint med syv mål på ni forsøg. Frederik Nørbjerg viste, at han kan lidt af hvert - startede som venstre fløj og fik også spilletid på venstre back og playmaker, en stærk kamp af ham. Derudover var der debut til målmand Frederik Holst, som er tilbage i den blå trøje, og Simon Vestergaard fra U18 leverede en god indsats på højre back.

Men generelt en kamp uden nerve og intensitet. Mejrup-Hvam gjorde hvad de kunne, men det var langt fra nok til at presse os på form og spil. Nu ser vi frem til kampen på søndag mod HC Midtjylland, hvor vi skal lave endnu et godt resultat.

2. division, 18. runde: Mejrup-Hvam - Mors-Thy Håndbold 28-35 (14-19)

Målscorere:
Frederik Nørbjerg 10
Andreas Dam 8
Kasper Lindgren 7
Martin Frandsen 4
Lasse Justesen 3
Tobias Balsby 2
Simon Vestergaard 1
 
Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF
Lørdag d. 24. marts 2018 kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors