Victor og Svane.JPG (2)
Norrbrink Oscar.jpg

2. division er på tavlen

Efter nederlag i sæsonens første kamp kom Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge på tavlen med en sejr over Bjerringbro FH. En rigtig god håndboldkamp fra begge hold og en sejr til Mors-Thy Håndbold på 31-26 efter 18-16 ved pausen.

- Jeg kan simpelthen ikke huske, at vi har været med i en 2. div kamp, der var så god. To jævnbyrdige hold på højt niveau, som bød hinanden op til en ægte herrefight med hårdhed, dueller, udvisninger, flot angrebsspil og masser af flotte mål, fortæller Lars Krarup.

- Og heldigvis var det med os i førersædet i størstedelen af kampen. Vi får flere gange slået et lille hul, som vi ikke formår at gøre større eller holde fast i, måske grundet en smule manglende koncentration, men bestemt også fordi Bjerringbro er gode. Hos os var det en blanding af rigtig god holdpræstation og mange gode individuelle præstationer - Marcus Norrbrink gjorde det, som vi håber, at han kan få forløst på liganiveau, Oscar von Oettingen viste gode ting, og Mikkel Zimmer fra U19-holdet spillede noget af det bedste, jeg har set fra ham. Det var dejligt at komme på tavlen efter vores lidt trælse start på sæsonen, lyder det fra Lars Krarup.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro FH 31-26 (18-16)

Målscorere:
Marcus Norrbrink 8
Magnus Storgaard Pedersen 7
Oscar von Oettingen 6
Thomas Petersen 5
Niklas Jensen 2
Rasmus Knudsen 1
Mikkel Zimmer 1
Morten Libak 1

Casper Würtz 3/14
Simon Lundorf 8/22

Næste kamp:
2. division: Hjallerup IF - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 25. oktober 2022 kl. 19.30 i Hjallerup Idrætscenter