Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai Andersen.JPG

2. division fik et point i Hjallerup

2. division var solidt foran i sæsonens første kamp, men værterne fra Hjallerup udlignede til slutresultatet 27-27 to sekunder før tid, og dermed fik Mors-Thy Håndbold ikke fuldt udbytte i kampen, som ellers lignede to sikre point undervejs.

Lasse Sunesen:

- Vi smed det selv væk. Desværre, for vi spiller faktisk en god håndboldkamp. Vi kom ret fint fra land og følges med Hjallerup IF til 6-6. Derfra får vi sat en prop i forsvarsmæssigt og formår at slå et hul og fører med 3-5 mål resten af første halvleg, som ender 12-16. Havde vi været foran 20-10, så havde det ikke været et forkert billede - Hjallerup er med i kampen på vores fejl og mangler, men vi er ikke skarpe nok, på trods af at vi spiller rigtig fin angrebsbold i perioder.

I anden halvleg formår vi ikke at gøre det, vi har talt om i pausen, og Hjallerup IF kommer for let til deres scoringer, men stadig er vi hele tiden i front, og vi har hele tiden styr på det. Til sidst i kampen begynder Hjallerup IF at presse os ved at gå frem i 5-1, hvilket vi slider noget med og kommer til at lave mange fejl, som Hjallerup straffer, og med et minut tilbage står der 26-26. I kampens sidste minut scorer Nicolai Andersen sit 8. mål for Mors-Thy Håndbold med 15 sekunder igen, men vi formår desværre ikke at få lukket ned for Hjallerups sidste forsøg, som går ind to sekunder før tid til slutresultatet 27-27.

Men ros til drengene for en god håndboldkamp med godt spil i store perioder. Vi mangler lidt i forsvaret, men det ser lovende ud for sæsonen.

2. division, 1. runde: Hjallerup IF - Mors-Thy Håndbold 27-27 (12-16)

Målscorere:
Nicolai Andersen 8
Frederik Madsen 5
Marcus Midtgaard 3
Guntis Pilpuks 3
Jeppe Kudsk 3
Gustav Carstens 3
Frank Gisselbæk 1
Simon Skadhauge 1

Næste kamp:
2. division, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Frederikshavn fI
Lørdag d. 29. september kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors