Victor og Svane.JPG (2)
Z6O_0382.JPG

2. division fortsætter derudaf

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge fortsætter derudaf - denne gang med en sejr over TTH Holstebro, og efter et par kampe mod hold fra nederste lag i rækken, stod de blå søndag overfor rækkens nr. 5, der ligesom Mors-Thy Håndbolds hold primært består af dygtige unge spillere.

Træner Lars Krarup:
- Det blev en kamp, hvor vi havde lidt problemer med at score, og det blev kun til 12 mål i første halvleg. Vi spiller os egentligt til nogle ok chancer, men brænder for meget og samtidig dækker vi for dårligt op i højre side, hvor TTH laver ni ud af 14 mål fra venstre fløj og back.

Vi er bagud med to mål ved pausen, men i anden halvleg får vi løst det meget bedre. Vi får lukket fint ned for deres venstre back, og det, som de rammer os på i første halvleg, får vi styr på i anden halvleg - bl.a. ved at sætte Viktor Bergholt frem i 5-1-forsvar. Samtidig står Andreas Vilhelmsen godt i målet, hvilket giver os nogle lette kontramål.

Det var dejligt med en kamp, hvor vi skulle arbejde for tingene helt til kampens slutning, og det var egentligt fint nok at se drengene være bagud og lidt i modvind - det reagerede de meget godt på ifht. at finde et ekstra gear og få vendt kampen til en sejr, lyder det fra Lars Krarup.

Nu venter et vaskeægte topopgør, når Mors-Thy Håndbold tager imod Stoholm IF på lørdag i Sparekassen Thy Arena | Mors.

2. division, 10. runde: Tvis / TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 14-12 (24-27)

Målscorere:
Viktor Bergholt 10
Jacob Hansen 4
Jonas Hermannsen 3
Rasmus Houmøller 3
Anders Svarrer 2
Mikkel Krog Christensen 2
Victor Thomadsen 2
Rasmus Knudsen 1

Næste kamp:
2. division, 11. runde: Mors-Thy Håndbold - Stoholm IF
Lørdag d. 11. december kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Entré kr. 25,- og HUSK coronapas