Victor og Svane.JPG (2)
2017 2.jpg

2. division fortsætter stimen

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge fortsatte den gode stime, da de lørdag eftermiddag hev en udebanesejr med hjem fra Hornbæk ved Randers - 28-32 efter 13-15 ved pausen.

Assistenttræner Lasse Sunesen:

- På papiret er vi afsted med et skarpt hold i dag, og inden kampen lover vi hinanden, at vi skal lægge noget fysik i forsvaret, som har været vores varemærke. Men der er for langt fra tanke til handling, og vi formår desværre ikke sætte os på kampen som vi gerne vil, hvilket også kan ses i vores angrebsspillet, hvor vi sløser og smider mange bolde væk, og det resulterer i at vi følges ad de første 20 minutter. Herefter tager vi os sammen og får slået et lille hul til pausen.

I pausen snakker vi igen om, at vi skal sætte os på kampen, men i stedet sker det fuldstændigt modsatte, hvor Hornbæk kommer i teten og vi kommer faktisk bagud med et enkelt mål. Igen er det de sidste 10 minutter, hvor vi stepper op i både forsvar og angreb, så Hornbæk får svært ved at score, mens vi samtidig begynder at smide boldene i kassen.

2 x 10 godkendte minutter som absolut ikke var prangende, men som heldigvis var nok til at vinde, så vi er selvfølgelig glade for at vinde på en dag, hvor vi ikke rammer niveau.

2. division, 7. runde: Hornbæk SF - Mors-Thy Håndbold 28-32 (13-15)

Målscorere:
Mads K. Andersen 7
Andreas Dam 7
Frederik Nørbjerg 4
Nicolaj Spanggaard 4
Martin Frandsen 3
Kaare Ravn Larsen 3
Nicolai Andersen 2
Kasper Lindgren 2

Næste kamp: Hjallerup IF - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 30. november kl. 19.00 i Hjallerup Idrætscenter