Victor og Svane.JPG (2)
2017 2.jpg

2. division holder jul på toppen

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge sluttede i dag efterårssæsonen fornemt af med en udebanesejr over Åstrup/Hammelev Grenå på 18-24. Nogen skøn kamp blev det ikke, men de to point og førstepladsen i rækken kan ingen vriste fra os.

Cheftræner Lars Krarup:

- Det var to gode point på en lang udebanetur, hvor vi gjorde vores arbejde og fik en sejr med hjem. Alle markspillere undtaget Tobias Balsby kom på scoringstavlen, og han trak i stedet 4-5 straffekast, så han er lovligt undskyldt. Vi leverede en fin forsvarspræstation, som jeg ikke kan sætte fingre på, og Frederik Larsen tog fint fra i målet, hvilket resultatet også vidner om.

Angrebsmæssigt fandt vi aldrig vores rytme og flow samtidig med at vi ikke helt ramte vores niveau. Igen i dag brændte vi masser af oplagte muligheder herunder to straffekast, men da vi først fik slået hullet, så var der aldrig tvivl om sejren og med en smule mere skarphed og koncentration i vores angrebsspil, så havde vi vundet mere komfortabelt.

Vi går til julepausen med armene højt hævet over hovedet og med en suveræn førsteplads i rækken, en målscore på +45 og 5 point ned til nummer 2. Jeg er meget imponeret over drengenes tilgang til tingene og over det niveau som vi spiller på taget i betragtning af hvor ungt et hold vi er. Før sæsonen havde jeg været tilfreds med en placering i top 6, så vores nuværende placering er jeg meget glad for og stolt over.

 

2. division, 11. runde: Åstrup/Hammelev Grenå - Mors-Thy Håndbold 18-24 (7-11)

Målscorere:
Martin Frandsen 4
Jakob Poulsen 4
Nicolaj Spanggaard 4
Kasper Lindgren 3
Andreas Dam 2
Nicolai Andersen 2
Frederik Nørbjerg 2
Kaare Ravn Larsen 2
Kasper Have 1

Næste kamp: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 6. januar 2018 kl. 12.00 i Skjern Kulturcenter