Victor og Svane.JPG (2)
2. division 19_20.jpg

2. division: Nederlag i årets første kamp

  1. division fik en svær start på anden halvdel af sæsonen, da rækkens nummer 1 ventede i årets første kamp. Frederikshavn FI har kun sat to point til i denne sæson, og det var netop Mors-Thy Håndbold, som nappede dem tilbage i september - og det var der ikke lavet om på efter aftenens kamp.

Træner Lasse Sunesen:
- Vi vidste godt, at det ville blive svært i dag. Frederikshavn spiller klogt, og de er meget mere erfarne og rutinerede end os og har kampen under fuld kontrol efter pausen. Vi starter fint og er med til ca. 20 minutters spil, hvor vi spiller fornuftigt og formår at holde FFI fra fadet. De sidste 10 minutter i første halvleg er dårlige, og det er den periode, der reelt set afgør kampen. Frederikshavn straffer vores og de slår et hul til 18-12 ved pausen.

 I anden halvleg tager vi nogle forskellige initiativer, men vi får aldrig for alvor sat os på det. Og på trods af en god periode, når vi aldrig helt op. Vi sløser for meget, og Frederikshavn kommer for let til deres scoringer, og vi taber 31-24 efter 18-12 ved pausen. Igen er det manglende skarphed foran målet, som bliver afgørende, som det har været tilfældet en del gang i år.

Nu gælder det næste kamp, som er allerede på torsdag d. 9. januar kl. 20.15 i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor lokalrivalerne fra HRH 74, Roslev, kommer på besøg. Vi ses!                                                                                                                               
2. division, 12. runde: Frederikshavn FI - Mors-Thy Håndbold 31-24 (18-12)

Målscorere:
Frederik Bjerre 8
Simon Skadhauge 7
Jens Dolberg 5
Christian Lindgren 2
Mathias Foldager 1
Frederik Madsen 1

Næste kamp:
2. division, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - HRH 74, Roslev
Torsdag d. 9. januar kl. 20.15 i Sparekassen Thy Arena | Mors