Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

2. division: Nederlag i Hjallerup

Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division har fået en blandet start på dette års turnering, og efter et smalt nederlag i sæsonpremieren og en hjemmesejr, blev det i dag til endnu en nederlag. Denne gang ude mod Hjallerup IF med cifrene 32-26.

- Det er ganske enkelt - vi var dårlige. Jeg har ikke noget imod at tabe, når vi har gjort alt, hvad vi kan, men det gjorde vi ikke i dag. Der var for mange, der faldt igennem på det, som vi ikke må falde igennem på, og som vi plejer at være kendte for - nemlig at kæmpe alt det, vi kan. Læg dertil at vi brænder for meget og laver for mange tekniske fejl, lyder det fra assistenttræner Flemming Hangaard.

- Vi halter bagefter fra kampens start mod et fint Hjallerup-hold. Vi kommer bagud 12-7, får hentet det ved 12-12, men så er det Hjallerup, der slutter første halvleg bedst af.  og kommer på 12-12 - men brænder de sidste, mens de scorer og er foran med tre mål ved pausen. Vi snakker om, at vi skal undgå at lave fejl, men lige efter pausen laver vi tre fejl i træk og kommer bagud med 6 - og så mangler vi viljen til at kæmpe og holde sammen, som ellers er kendetegnende for vores hold, siger Flemming Hangaard.

Næste kamp er lokalbrag mod Nordthy IF. Det er på søndag d. 30. oktober i Sparekassen Thy Arena | Mors.

2. division: Hjallerup IF - Mors-Thy Håndbold 32-26 (16-13)

Målscorere:
Niklas Jensen 7
Anders Toft 5
Thomas Petersen 5
Mikkel Zimmer 3
Magnus Storgaard Pedersen 3 (1)
Markus Eriksen 1
Mathias Stisen 1
Kristoffer Vestergaard 1

Lasse Vuust 8/24
Simon Lundorf 2/18

Næste kamp:
2. division: Mors-Thy Håndbold - Nordthy IF
Søndag d. 30. oktober 2022 kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Entré kr. 25,-