Victor og Svane.JPG (2)
2017 2.jpg

2. division: Nederlag i sæsonens sidste kamp

Når Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsdrenge taber, så gør de det ordentligt! I turneringens allersidste kamp gik de blåklædte fra banen med et nederlag på 32-23 til NNFH-Lemvig, som med en sejr definitivt kunne sikre sig overlevelse i 2. division.

Assistenttræner Lasse Sunesen stod i spidsen for tropperne til dagens kamp:
- Vi kommer egentligt fint fra start og er i teten i kampens indledning. Vi har fint styr på det til 8-8, herefter tager vi nogle dumme afslutninger, som Lemvig straffer prompte og vi kommer til at hænge bagefter resten af første halvleg og går til pause bagud med fire mål.

Vores fornemmelse i pausen er ok, og vi snakker om, at det ikke er umuligt for os at hente Lemvig. Men så sker lige præcis det, som ikke må ske: Lige efter pausen brænder vi de tre første skud, og Lemvig bringer sig foran med syv mål. Herefter bliver Tobias Balsby præsenteret for et hårdt dømt direkte rødt kort, og med en skade til Jakob Poulsen spiller vi størstedelen af anden halvleg uden udskiftere, og i forvejen var vi afsted med kun to bagspillere i Andreas Dam og Kasper Lindgren. Selv om vi forsøgte, kunne vi ikke gøre så meget ved Lemvig, som var stærkere end os i dag.

Sådan blev det i en kamp, hvor ikke ret meget gik vores vej, men samtlige spillere gav sig 110 %, og de havde ganske enkelt ikke mere at skyde med efter kampen. NNFH-Lemvig var mere motiverede og havde noget på spil i modsætning til os. En lidt ærgerlig afslutning som dog ikke kan tage noget fra en superfantastisk sæson for hele holdet.

2. division, 22. runde: NNFH-Lemvig - Mors-Thy Håndbold 32-23 (16-12)

Målscorere:
Andreas Dam 6
Kasper Lindgren 5
Martin Frandsen 5
Kaare Ravn Larsen 2
Kasper Have 2
Jakob Poulsen 2
Tobias Balsby 1