Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

2. division: Nederlag til et bedre hold

Lørdag eftermiddag led Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer sæsonens første nederlag. Et stærkt hold fra Hjallerup IF var for stor en mundfuld for det unge Mors-Thy-mandskab.

Assistenttræner Flemming Hangaard:
- Det blev en kamp, hvor vi var bagefter det meste af tiden. Vi var med til pausen, hvor stillingen var 16-16, og var faktisk også kun bagud med et enkelt mål med ti minutter tilbage af opgøret. Men herfra slap kræfterne op, da vi undervejs mistede Mads Brund, som udgik med en brækket hånd, og Jonas Hermannsen, som flækkede hagen efter at have slået hovedet i halgulvet.

Vi satsede lidt til sidst, hvor vi forsøgte at indhente Hjallerup, men de straffede os benhårdt, og derfor blev det lidt en ærgerlig afslutning og faktisk også et lidt for stort nederlag, synes jeg. Men Hjallerup IF er det klart bedste hold, vi har mødt, og de kommer til at kæmpe med om oprykningspladserne. Alle kæmpede og fightede, så der er ikke en finger at sætte på indsats og vilje, vi mødte bare et bedre og mere rutineret hold, og forhåbentligt lærer vores unge spillere en masse i en kamp som den her.

2. division, 4. runde: Hjallerup IF - Mors-Thy Håndbold 36-29 (16-16)

Målscorere:
Anders Svarrer 10
Viktor Bergholt 6
Mikkel Krog Christensen 6
Jonas Hermannsen 2
Nik Haaning 2
Mads Brund 1
Morten Libak 1
Rasmus Knudsen 1

Redninger:
Andreas Højer Vilhelmsen 5/17
Viktor Warrer 10/34

Næste kamp:
2. division, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Aars HK
Søndag d. 31. oktober kl. 17.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors