Victor og Svane.JPG (2)
Nordthy_MTH.jpg

2. division: Sejr over Nordthy IF i lokalbrag

Søndag eftermiddag hentede Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer den syvende sejr i træk, da Nordthy IF blev besejret i et intenst lokalopgør i Nordthyhallen. Fra bænken så Flemming Hangaard og Rune Lanng deres hold få en svær start på kampen mod et godt kæmpende Nordthy-hold med en stærk målvogter som sidste skanse.

- Vi var uden en del spillere, som normalt spiller mange minutter på 2. division, men de unge spillere Kristoffer Vestergaard, Mikkel Zimmer og Nik Haaning løste det fint. Vi kommer til mange chancer, men vi brænder for meget, og det giver Nordthy IF muligheden for at bringe sig foran. Vores forsvar står godt hele kampen, og igen er Casper Würtz eminent god i vores mål, hvor han har 18 redninger på 40 forsøg. Vi kommer i front i anden halvleg, og herfra holder vi os i teten og vinder en god sejr i et fedt lokalopgør, hvor der var masser af tilskuere og klem på i hallen, siger Flemming Hangaard.

2. division føres af Nørre Djurs HK og med Elitesport Vendsyssel på andenpladsen, begge hold med 27 point og Mors-Thy Håndbold på tredjepladsen med tre point færre.

2. division: Nordthy IF - Mors-Thy Håndbold 22-24 (11-9)

Målscorere:
Kristoffer Vestergaard 8
Malthe Bull 6 (3)
Thomas Petersen 3
Frederik Adamsen 3
Morten Libak 2
Mikkel Zimmer 1
Rasmus Knudsen 1

Casper Würtz 18/40

Næste kamp:
2. division: Aars HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 25. februar kl. 17.30 i Idrætscenter Østermarken