Victor og Svane.JPG (2)
30_Svend_Rughave.JPG

2. division slår topholdet

Det var ungdom mod erfaring og rutine, da Mors-Thy Håndbold tørnede sammen med topholdet fra Stoholm IF i Thisted torsdag aften, og det var hjemmeholdets unge drenge, som trak det længste strå med en sejr på 28-22 efter flotte 18-10 ved pausen.

- Det var et godt Stoholm-hold med mange spillere med både 1. divisions- og ligaerfaring mod vores hold med syv U19-drenge på holdet. Vi boksede løs fra starten og fik stablet et aggressivt og stabilt forsvar på benene foran Svend Rughave, som pillede stort set alt, så vi kunne løbe. Og på den måde fik vi pumpet energien ud af dem og vandt første halvleg flot 18-10.

- I anden halvleg kommer vi ikke ret godt fra land. De scorer på det meste, så vi ikke kan løbe, samtidig brænder vi lidt, og usikkerheden breder sig, da Stoholm kommer på 19-18. Her får vi rettet forsvaret til og hjælper igen Svend til nogle redninger, så vi får slået et hul igen. Til sidst går de i helbanepres, hvilket vi udnytter fornuftigt ved bl.a. Kristoffer Vestergaard og Magnus Storgaard Pedersen, som tager ansvar til sidst. Der udover så Svend Rughave skarp ud, og det samme gjorde Casper Würtz, da han afløste Rughave i anden halvleg. Også stor ros til Markus Eriksen for en stærk forsvarsindsats, hvor han får bundet det hele godt sammen. Det var to gode point, og jeg er er en smule imponeret over at de unge drenge holdt hovedet koldt, selv da det brændte på undervejs, lyder det fra træner Lars Krarup.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Stoholm IF 28-22 (18-10)

Målscorere:
Kristoffer Vestergaard 10
Niklas Kempa Jensen 5
Magnus Storgaard Pedersen 5 (1)
Mikkel Zimmer 2
Nik Kristensen 2
Anders Toft 2 (1)
Mathias Stisen 1
Markus Eriksen 1

Svend Rughave 20/39
Casper Würtz 3/6

Næste kamp:
2. division: Nørre Djurs HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 3. december 2022 kl. 14.00 i Nørre Djurshallen