Victor og Svane.JPG (2)
Lars Krarup.JPG

2. division slutter på en flot 3. plads

Selv om afslutningen på sæsonen ikke blev som håbet, så ender Mors-Thy Håndbold som 3’er i dette års 2. division. Lørdag eftermiddag tabte Mors-Thy Håndbold til oprykningsaspiranterne fra Nørre Djurs HK.

- Det blev ikke lige, som vi havde håbet, men vi mødte et stærkt hold, som var mere klar end vi var. De kommer med bulder og brag i første halvleg og kyser os nok lidt. Vi får løst op for det, og vi står egentligt okay defensivt og får afslutningerne, hvor vi gerne vil, men et par fejl giver dem nogle lette mål, og de slår et hul på seks til pausestillingen 16-10, lyder det fra Lars Krarup.

- I anden halvleg jagter vi Nørre Djurs’ forspring og kommer på minus 4, inden de begynder at spille 7 mod 6, og det gør de godt og vinder kampen 35-27. Vi taber til et hold, som er bedre end os på alle parametre, og som virkelig havde noget at spille for, men derfor er det stadig en øv-følelse at slutte sæsonen af med et unødvendigt stort nederlag, lyder det fra Krarup.

Kampen var Lars Krarups sidste i spidsen for Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division efter ni sæsoner på posten. Forude venter vigtige opgaver med i HTH Herreligaen og med U19.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Nørre Djurs HK 27-35 (10-16)

Målscorere:
Kristoffer Vestergaard 6
Magnus Pedersen 5
Marcus Norrbrink 5
Mickey Olah 4
Thomas Petersen 3
Morten Libak 2
Frederik Adamsen 1
Markus Eriksen 1