Victor og Svane.JPG (2)
DSC_4618.JPG

2. division spiller for 2. pladsen i puljen

Søndag eftermiddag tog Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division endnu en skalp på en svær udebane, da NNFH-Lemvig blev besejret med et enkelt mål. Dermed kan Mors-Thy Håndbold med minimum uafgjort i sidste kamp sikre endeligt sikre sig 2. pladsen.

Lasse Sunesen:
- Det var en kamp, som var meget typisk for dette tidspunkt af sæsonen. Vi har længe været sikret i 2. division, og vores målsætning er at bevare 2. pladsen. Lemvig ville gerne have to point og stillede også til kamp med et mandskab forstærket af bl.a. Anders Agger og Jesper Kokholm.

Vi ramte ikke alverden forsvarsmæssigt i første halvleg, og derfor havde vores målmænd heller ikke fingrene på mange bolde. Vi havde rimeligt let ved at spille os til chancer, ligesom effektiviteten også var ok, men generelt manglede vi vildskab og tænding

Efter en tæt kamp med vekslende føringer fik vi skabt et lille hul mod slutningen af 2. halvleg, og selvom Lemvig havde muligheden for at udligne til sidst, fik vi hevet sejren i land. Det var ikke nogen prangende kamp, men to gode point i en svær udekamp sidst på sæsonen, og med Simon Skadhauge i fremragende spillehumør.

Mors-Thy Håndbold spiller sæsonens sidste kamp på søndag d. 31. marts i Sparekassen Thy Arena | Mors.

 
2. division, 21. runde: NNFH-Lemvig - Mors-Thy Håndbold 28-29 (15-14)

Målscorere:
Frederik Tilsted 11
Simon Skadhauge 8
Kristian Møller 3
Nicolai Sommer 2
Nicolai Andersen 2
Kasper Didriksen 2
Sebastian Hinnerup 1

Næste kamp:
2. division, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - HEI. Skæring
Søndag d. 31. marts kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Entré kr. 25,-