Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 2. div. jubel.JPG

2. division tilbage på sporet med sejr over Aars HK

Mors-Thy Håndbolds 2. division kom tilbage på sporet i aftenens kamp mod Aars HK. Mors-Thy Håndbold var uheldige med et par afslutninger i kampens indledning, og Aars HK fik scoret på nogle afslutninger fra bagkæden, inden hjemmeholdet fik fat forsvaret, og derfor var det Aars HK, som kunne bringe sig foran 2-5. Den føring var hentet ved 5-5, og herfra blev det en lige affære.

U19-målmand Jacob Tøfting gjorde en god entré, da han blev skiftet ind ved stillingen 8-9 til gæsterne og sørgede for en otte minutter lang scoringspause til Aars HK. Dette var med til at give Mors-Thy Håndbold første føring ved 10-9 efter 19 minutters spil. Pausestillingen var 13-13.

Efter en helt lige første halvleg, fik Mors-Thy Håndbold slået et hul på tre mål ca. halvvejs i anden halvleg. De blå spillede god håndbold, og spillede sig til mange gode situationer. Alligevel fik Aars HK kæmpet sig tilbage i kampen ved 22-21. Med små ti minutter igen kom Andreas ”Rames” Vilhelmsen tilbage i målet, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Rames lukkede for alvor af i den resterende del af kampen, og i den anden ende øgede Mors-Thy Håndbold og tog altså en vigtig sejr i aftenens kamp.

Cheftræner Lars Krarup:
- Det var en god kamp og fedt med en kamp, som var tæt. Aars er et godt hold med en god blanding af rutine og talent. Der var bedre end jeg havde troet, og vi skulle kæmpe for det i dag. Vi får ændret kampen, da vi går frem i 3:3-forsvar, hvor de bliver tappet for kræfter. Vi hakker lidt i starten, hvor vi ikke får afstemt højden i forsvaret, og sammen med lidt afbrændere og tekniske fejl bliver det noget forvildet noget. I anden halvleg får vi lagt en god base i forsvaret, så vi kan løbe kontra, og samtidig spiller vi med større tålmodighed og får puttet boldene i kassen.

 2. division, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Aars HK 28-23 (13-13)

Målscorere:
Viktor Bergholt 7 (5)
Jonas Hermannsen 6
Malthe Bull 5
Mikkel Zimmer 2
Markus Eriksen 2
Nicklas Kempa Jensen 2
Jacob Hansen 2
Anders Svarrer 1
Morten Libak 1

Redninger:
Andreas Højer Vilhelmsen 10/20
Jacob Tøfting Jensen 10/23

Stillinger undervejs: 2-5, 5-5, 8-9, 11-9, 11-11, 16-16, 18-17, 21-18, 22-21, 26-22

Næste kamp:
2. division, 6. runde: Nørre Djurs HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 6. november kl. 14.00 i Nørre Djurshallen