Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Larsen.JPG

2. division tromler videre

Søndag eftermiddag spillede 2. division den første af to kampe på hjemmebane på tre dage. Mors-Thy Håndbold spillede sig til en sejr over Hjallerup, som pt. befinder sig i den tunge ende af tabellen, mens morsing- og thyboerne med sejren spillede sig på anden pladsen.

Træner Lars Krarup:
- Det var en rigtig god kamp mod et nyt Hjallerup-hold. De har lavet generationsskifte i forhold til de bærende kræfter, som vi har mødt de tidligere år, så det var nogle lidt yngre fyre, som gerne ville løbe, og som bød os op til dans ifht. vores spillestil, så længe de havde kræfter til det.

Vi satte os ret hurtigt på kampen via godt forsvarsspil med Sebastian Hinnerup og Kasper Didriksen i midterblokken og en velspillende Frederik Larsen i målet - det var grundlag for at sætte fart på og udnytte vores kontrafase. Angrebsmæssigt satte vi os selv i masser af gode situationer, men var lidt uskarpe - så vores pauseføring kunne godt have været større.

Efter pausen holdt vi kadencen - og selvom Hjallerup fik lov til at score lidt flere mål, så var en del af dem på nogle halv-tvivlsomme straffekast. Spillerne gjorde det, de skulle i anden halvleg, men heller ikke mere. Larsen holdt højt niveau også i anden halvleg, hvor koncentrationen ellers generelt var dalende - og vi blev ramt lidt af vores egen medicin, hvor vi efter nogle sløje afslutninger, fik nogle kontrascoringer mod os. Men som i de foregående kampe: Et rigtigt stærkt forsvar ledet og dirigeret af KD og med masser af kontrascoringer til følge.”

2. division spiller igen allerede tirsdag aften kl. 19.30 i Sjørring Hallen, hvor modstanderen er vores gode naboer fra Skive fH.

2. division, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Hjallerup IF 26-19 (13-7)

Målscorere:
Jakob Poulsen 5
Nicolai Andersen 4
Simon Skadhauge 3
Kasper Didriksen 3
Ryuga Fujita 3
Kasper Fruerlund 3
Sebastian Hinnerup 2
Jeppe Kudsk 2
Andreas Dam 1


Næste kamp:
2. division, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Skive fH
Tirsdag d. 30. oktober kl. 19.30 i Sjørring Hallen
Gratis entré