Victor og Svane.JPG (2)
2. division 22_23.jpg

2. division vinder i Nøvling

Det var ikke kun i Thy Hallen, der blev spillet håndbold lørdag eftermiddag. Det blev der også i Klaruphallen, hvor Mors-Thy Håndbolds 2. division vandt sikkert over Nøvling IF.

I fraværet af Lars Krarup og Flemming Hangaard, var det Rune Lanng, der stod i spidsen for holdet, og det gjorde han godt med en stærk sejr.

- Det var en god kamp med en god blanding af U19 og vores unge seniorspillere. Vi kommer med en fed attitude og god stemning, og alle bød flot ind. Vi kommer hurtigt foran med 2-3 mål, og det giver ro og selvtillid. Vi dækker godt op med Morten Libak og Markus Eriksen i midten, og med Thomas Petersen og Magnus SP på fløjene fik vi mange kontramål, ligesom Mikkel Zimmer styrer spillet godt, og vi går til pausen med en 5-målsføring. I anden halvleg går Nøvling IF frem i en 3-2-1 forsvarsformation, og det gør os lidt shaky. Det skulle vi lige bruge lidt tid på at få styr på, men det får vi og så kan vi cruise sejren hjem, lyder det fra Rune Lanng, som fortsætter:

- Det er altid fedt at være med på 2. division uanset om det er som assistent- eller cheftræner, men det her var min første sejr, hvor jeg er afsted alene, og det var dejligt, siger Rune Lanng.  

2. division: Nøvling IF - Mors-Thy Håndbold 27-33 (12-17)

Målscorere:
Magnus Storgaard Pedersen 9 (1)
Mikkel Zimmer 8
Thomas Petersen 3
Morten Libak 3
Kristoffer Vestergaard 3
Nik Haaning Kristensen 3 (1)
Mickey Olah 2
Mathias Stisen 1
Markus Eriksen 1

Simon Lundorf 17/44

Næste kamp:
2. division: Mors-Thy Håndbold - Aars HK
Lørdag d. 12. november 2022 kl. 15.00 i Thyhallerne

Entré kr. 25,-
Sæsonkort til Mors-Thy Håndbold liga og sæsonkort til Jesperhus er ikke gældende til kampe i 2. division.