Victor og Svane.JPG (2)
Løgstør_MTH.jpg

2. division vinder over Løgstør

For anden gang i træk kunne Mors-Thy Håndbolds herrer i 2. division forlade banen som vindere - og det endda i decimeret udgave. Løgstør HK havde nemlig placeret kampen akkurat samtidig med Mors-Thy Håndbolds ligakamp i GOG, og da HF Mors U19 Liga-hold spiller søndag, var det ikke muligt at bruge spillere derfra. I stedet havde holdet været på lånemarkedet og havde Nils Pedersen og Rune Lanng med i truppen til dagens kamp.

- Det var ikke verdens kønneste kamp, men der blev fightet 100 %, og det er fedt, at når vi tager afsted, så er der bare en sund lyst til at ville vinde hos alle. Vi var uden en del af de spillere, som har været bærende gennem sæsonen, og vi havde mange spillere, som ikke har været med før, men det var fin kamp og en god oplevelse - og humøret var højt i omklædningen efter kampen, lyder det fra assistenttræner Flemming Hangaard.

Med sejren holder Mors-Thy Håndbold fat i toppen af 2. division. Rækkes toppes af Nørre Djurs HK med 32 point. På 2. pladsen ligger Stoholm IF med 30 point og nr. 3 er Hjallerup IF også med 30 point men med to kampe færre. Mors-Thy Håndbold er nr. 4 med 28 point.

2. division: Løgstør HK - Mors-Thy Håndbold 20-24 (11-13)

Målscorere:
Jacob Hansen 7 (6)
Markus Eriksen 4
Thomas Petersen 4
Mads Brund 3
Anders Svarrer 3
Nils Pedersen 2
Victor Thomadsen 1

Viktor Warrer 14/29
Andreas Højer Vilhelmsen 1/6

Næste kamp:
2. division: Hammel GF - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 15. marts 2022 kl. 20.00 i Hammel Idrætscenter