Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7737.JPG

2024 starter mod BSH

Ventetiden er forbi, og i aften spiller vi den første betydningsfulde kamp i 2024. Modstanderen er Bjerringbro-Silkeborg, som ligger placeret som nr. 3 i tabellen med 2 point flere end os. Den omvendte kamp endte med pointdeling efter et superintenst opgør, hvor vi faktisk havde muligheden for at tage begge point til allersidst i kampen.

- Første halvleg på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg er måske noget af det bedste, vi har spillet i denne sæson, og selvom de også var godt spillende, kunne vi være med. Så vi har stor tro på egne evner og en fornemmelse af, at vi kan bide skeer med BSH. Det er et hold, som skal finde sig selv efter Morten Olsens ankomst. Tilgangen af en ny spiller og en stor profil skaber ændringer i hierarkiet og vil som oftest kræve ændringer i spillestil mm, så vi er spændte på, hvor de står, siger Mors-Thy Håndbolds assistenttræner, Allan Damgaard.

Sammen med truppen har han og Niels Agesen siden starten af januar været i gang med forberedelserne til forårets spændende kampe, og nu venter første kamp siden 16. december.

- Man skal altid lige finde sig selv efter en lang pause uden kampe, og der vil være lidt nerver på, men alle er spændte, og vi glæder os bare til at spille håndboldkampe igen, lyder det fra Allan Damgaard.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i JYSK Arena.

Herreligaen, 19. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 2. februar 2024 kl. 18.30 i JYSK Arena, Silkeborg
Dommere: Frederik Skou Ejby og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Claus Gramm Pedersen

Billetsalg: https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/kampe

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app.