Victor og Svane.JPG (2)
Julegave3 (1).jpg

3.100 gaveæsker med øl

Der var ikke langt fra tanke til handling, da den første idé om en Mors-Thy Håndbold-gaveæske med juleøl spirede hos HP. Efter en god snak med Aage Svenningsen fra Thisted Bryghus var idéen undervejs - og med Thisted Forsikring, Sparekassen Thy og Thy-Mors Energi som samarbejdspartnere var gaveæsken en realitet.

Det lokale reklamebureau, Kong Gulerod, leverede et udkast til en gaveæske med bl.a. spillere fra ligatruppen, holdbillede og Bette Balkans sejrssang. Thisted Bryghus udvalgte fem af de allerbedste juleøl, og HP besøgte lokale dagligvarebutikker med henblik på salg - og samtidig har mange af Mors-Thy Håndbolds trofaste sponsorer benyttet sig af muligheden for at købe gaveæsker.

Et større logistisk arbejde omkring pakning af gaveæskerne blev sat i gang. Over 50 frivillige har givet et nap med i Thisted Bryghus’ lokaler i Thisted, hvor alle gaveæskerne er blevet pakket manuelt.

Mors-Thy Håndbold har solgt i alt 3.100 stk. gaveæsker til øl- og Mors-Thy Håndbold-entusiaster. Vi er meget glade for, at I har taget så godt imod vores gaveæsker - tak for det. Og ligeledes en tak til alle frivillige, som har givet en hånd med undervejs.

Allerede nu kan vi løfte sløret for, at der kommer en jule-gaveæske anno 2021.