Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai-Sommer_1.jpg

4. sejr i træk

Det blev til endnu en skøn sejr - denne gang over Randers HH, som blev sendt hjem med et nederlag på 23-18. Mors-Thy Håndbold kom godt fra land og fik scoret 3 gange, inden Randers HH kom på tavlen efter næsten 7 minutters spil, hvor Kasper Larsen blev passeret på straffekast. Herefter øgede hjemmeholdet stille og roligt føringen og ved pausen var stillingen 12-7. I anden halvleg fortsatte Mors-Thy Håndbold, hvor de slap, og Randers HH kom aldrig tættere på end 4 mål. 4 sejre i træk - nu venter KIF Kolding København i årets sidste kamp på fredag d. 23. december i Sydbank Arena.

Assistenttræner Jonas Degnbol:

- Vi spiller lidt forkrampet i dag - måske sad kampens vigtighed lidt i hovedet på spillerne. Igen står vi godt i forsvaret, og Kasper Larsen gør det godt, men vi har lidt problemer med angrebsspillet, som aldrig kommer helt op at ringe. Igen i dag går alle mand ind og præsterer, og jeg synes at det har været kendetegnende for vores hold de sidste 6-7 kampe.

- Jeg synes, at Tilsted og Juste gør det godt angrebsmæssigt, de får begge scoret på nogle kontraer og er farlige på deres chancer. Vi burde have vundet med flere mål, for jeg synes at vi er et bedre hold end Randers HH, men på den anden side, så var det vigtigt bare at vinde ifht. vinterpausen og kampen på fredag mod KIF Kolding København, hvor vi kan spille helt frit - og hvorfor skulle vi ikke kunne udfordre dem?, lød det efter kampen.

Nicolai Sommer:

- Det var dejligt med endnu en sejr. Det var ikke den kønneste kamp, og begge hold havde svært ved at score pga. to gode forsvar. Men jeg var egentligt aldrig i tvivl om, at vi ville vinde, for jeg synes at vi var i god kontrol på banen, og med de seneste sejre i bagagen har vi pt. selvtilliden og troen på, at vi kan lykkes med vores spil og vinde. Så jo, det var en god sejr og en god afslutning på 2016 på hjemmebane - vi håber, at vores tilskuere kommer og bakker os op igen i 2017.

Kasper Larsen:

- Vi er bare inde i en god periode, og det er superfedt! Vi har ramt et godt niveau med et godt defensivt fundament, og samtidig spiller vi klogt angrebsspil. Vi har fundet hinanden og spiller stabilt og har ikke så mange udfald længere. Det var ikke den kønneste kamp i dag, men det er fuldstændig ligegyldigt, når bare vi vinder - det er bare sjovere!


888ligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - Randers HH 23-18 (12-7)

Målscorere:
Nicolai Sommer 6
Henrik Tilsted 6
Mads K. Andersen 3
Lasse Justesen 3
Nickolei Jensen 1
Allan Toft Hansen 1
Christoffer Cichosz 1
Stefan Nielsen 1
Marcus Dahlin 1

Tilskuertal: 882

Næste kamp:
KIF Kolding København - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 23. december kl. 19.30
Sydbank Arena
Ambolten 2-4, 6000 Kolding

Billetter kan købes her: http://www.billetlugen.dk/da/event/kif-kolding-koebenhavn-201617/billetter

Tv2 Sport sender fra alle kampe med start fra kl. 17.30. Hovedkampen er GOG Håndbold - Århus Håndbold