Victor og Svane.JPG (2)
Jubel (5).jpg

Aalborg og Møllgaard i arenaen

Lørdag eftermiddag står vi overfor første kamp i 2019. Og sikke nogle rammer at spille årets første opgør i: Fuldt hus på Bette Balkan, fornemt besøg af TV2 og en stærk modstander med en vaskeægte verdensmester på holdkortet. Det kan næsten ikke blive bedre - eller jo, det skulle da lige være, hvis vi kan gå fra banen med point.

Aalborg Håndbold ligger nr. 2 i Herre Håndbold Ligaen, ét point efter GOG Håndbold. Netop de to hold mødtes i sidste spillerunde, hvor Aalborg Håndbold var spilstyrende gennem hele kampen, og hvor Lasse Møller udlignede langt udefra i kampens sidste sekunder. Aalborg Håndbold er godt besat på alle pladser. Den islandske højre back, Ómar Ingi Magnússon topper ligaens assist-liste, og på den samlede liste over flest scorede mål indtager han 10. pladsen. Dagens modstander råder også over ligaens bedste målmandsduo, hvis man kigger på statistikkerne.

Vi ligger også nr. 2 - bare fra den anden ende, så der er rigeligt at kæmpe for i lørdagens kamp. Der var fine takter i sidste weekends opgør mod TTH Holstebro, hvor vi forsvarsmæssigt spillede en fornuftig kamp, og hvor vi med en ganske lille portion held og dygtighed kunne have været tættere på point. I løbet af ugen har vi trænet virkelig godt, og drengene ser topmotiverede og klar ud. Lad os håbe, at denne gejst og vildskab kan overføres til banen.

Historisk set har vi haft det svært mod ligakonkurrenterne nordenfjords fra, og vi skal da også tilbage til den 7. september 2015 for at finde den seneste Mors-Thy-sejr. Vi krydser fingre for, at den statistik bliver ændret, når vi byder Aalborg Håndbold, fans, sponsorer, frivillige og TV2 indenfor til en forhåbentlig velspillet og spændende håndboldkamp på Bette Balkan.

Inden kampen hylder vi VM-guldvinder, Henrik Møllgaard, og efter kampen er der Aftermatch i Foyeren, hvor vi kårer dagens Man of The Match.

Herre Håndbold Ligaen, 20. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Lørdag d. 9. februar 2019 kl. 16.10 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 med optakt fra kl. 15.50, og kan derudover følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Fra Aalborg Håndbolds hjemmeside: http://aalborghaandbold.dk/sejr-paakraevet-for-at-holde-fast-i-toppen-n1-2743