Absolut godkendt præstation i Aalborg

Mors-Thy Håndbold bød Aalborg Håndbold op til dans i store dele af kampen lørdag aften i et fyldt Gigantium. Mors-Thy Håndbold leverede en fejende flot indsats og havde stor ære af kampen mod rækkens suveræne førsteplads.

Første halvleg startede i højt tempo og med masser af scoringer. Mors-Thy Håndbolds offensiv med Mads Svane som dirigent sprudlede, og Rasmus Henriksen leverede flere flotte redninger. Aalborg Håndbold udlignede til 6-6 efter 11 minutter, men Kasper Lindgren, Victor Norlyk og Malthe Bull gjorde øgede til 6-9. Det blev også 8-11, inden Aalborg Håndbold var på omgangshøjde ved 12-12 og første hjemmeføring 13-12 ved 20 minutters spil. Med små 3 minutter tilbage af første halvleg stod der 17-17, men Aalborg Håndbold udnyttede de sidste minutter bedst og gik til pausen foran 20-18.

Efter pausen skruede hjemmeholdet på powerknappen og gik fra 22-20 til 27-20 på 4 minutter, inden Henrik Toft Hansen fik reduceret til 27-21 efter 37 minutter. Halvt henne i anden halvleg var Aalborg Håndbold foran med 8, vi så lidt flade ud, og det lignede en afklapsning. Men stærk moral og et Mors-Thy-hold, der aldrig gav op, gav ikke to point i denne omgang, men en god afslutning og en absolut godkendt præstation i Aalborg.

Kampen bød også på ligadebut til Thomas Petersen fra Talenttruppen, og Mads Thymann var tilbage efter en langvarig skade med sin første scoring i denne sæson.

Tusind tak til alle I fantastiske fans, som tog turen til Aalborg og skabte den BLÅ MUR bag det ene mål. Det var ganske enestående, og det findes ikke lige i Danmark.

Herreligaen, 15. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 38-32 (20-18)

Udvisninger: Aalborg Håndbold 5, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 4-5, 6-9, 11-11, 13-12, 15-13, 16-16, 22-20, 27-20, 28-23, 32-24, 35-30

Tilskuertal: 5.112

Herreligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg AGF