Victor og Svane.JPG (2)
IMG_5881.jpg

Afslutning med Bette Balkan

Onsdag sidst på eftermiddagen havde Bette Balkan inviteret på sæsonafslutning for medlemmer af fanklubben med familier samt Mors-Thy Håndbolds ligatrup og administration - den stod på lækre flæskestegs-burgere fra Bageriet og kolde øl og vand i solen bag Multihuset v/ Sparekassen Thy Arena | Mors.

Bette Balkans formand, Jacob Mehl takkede for en god sæson og havde gaver med til træner-teamet Søren Hansen, Heino Holm og Lars Krarup, ligesom der var en afskedsgave fra Thisted Bryghus til Lasse Justesen, Henrik Tilsted, Nickolei Jensen og Kasper Larsen, som alle stopper i Mors-Thy Håndbold.

Til den kommende sæson får vi som bekendt tilgang af Søren P. fra Aalborg Håndbold og Søren Nørgaard fra Lemvig-Thyborøn - sidstnævnte blev i øvrigt kåret til Årets Spiller i 1. Division ifm. Dansk Håndbold Award i mandags. Derudover træder Jacob Hessellund fra Aalborg Håndbold og Kristoffer Sørensen Jessen fra HØJ Håndbold også til truppen, ligesom Kasper Kristiansen fra egne rækker bliver en del af ligatruppen 18/19.

Jacob Hessellund:
- Det var rart at hilse på drengene og få sat ansigt på og virkelig hyggeligt at møde Bette Balkan. Jeg har valgt at skifte til Mors-Thy Håndbold af flere grunde. Der er selvfølgelig det spillemæssige i det - jeg vil se, om jeg kan få lov til at spille noget mere på et godt hold, som jeg mener har masser af potentiale, og så kan jeg godt lide projektet med egne talenter. Håndbolden skal kombineres med en stilling på Skyum Idrætsefterskole, hvor jeg skal undervise og samtidig træne U16 Drenge i HF Mors. Det er sådan noget her, jeg har søgt, så det er fantastisk at det kan gå op i en højere enhed. Jeg glæder mig til at komme i gang i Mors-Thy Håndbold og til at opleve stemningen på Bette Balkan.

Kristoffer Sørensen Jessen:
- Jeg har taget et skridt op med skiftet til Mors-Thy Håndbold. Jeg kommer til en klub, hvor alle spillere bliver brugt, og her skal jeg forsøge at skabe spilletid. Ud over at være gode håndboldspillere er det en flok gode gutter og en harmonisk trup, og helt generelt virker Mors-Thy Håndbold som en klub med sunde værdier og et godt og trygt sted at være både på og udenfor banen. Og så var det superfedt at være med til fanklubbens ekstremt hyggelige arrangement - god stemning og fed opbakning. Det bliver fedt at opleve dem i aktion i hallerne.

Fredag mødes spillerne for allersidste gang i denne sæson, når den traditionsrige fodboldkamp mellem ung og gammel skal udkæmpes. Herefter går spillerne på sommerferie, indtil torsdag d. 19. juli, hvor forberedelserne til sæson 18/19 starter.