Victor og Svane.JPG (2)
20230709_MTH_AAH_32.jpg

Agesen: - Det var en holdsejr

Niels Agesen:

- Det var en holdsejr, og det gør mig glad. En holdsejr er karakteriseret ved, at alle byder ind og får det til at lykkes - også når det er svært. Det var det mod Nordsjælland, og det vidste vi, men måske har det fyldt for meget, for jeg oplevede, at spillerne ikke var så frigjorte, og at vi ikke spillede med samme intensitet og ærgerrighed, som vi har gjort i de andre kampe, lyder det fra cheftræneren.

Vi leder efter løsningerne, og vi har en lang periode uden flow, hvor vi kommer bagud med to, og selvom vores forsvar står godt, straffer Nordsjælland os på kontraløbene. Og så arbejder vi os til det til sidst med Frederik Tilsted, Victor Norlyk og Kristoffer Vestergaard i bagkæden, hvor Vestergaard bliver sat i nogle gode situationer, som han forløser, og hvor Frederik Tilsted efter at have været lidt ude af kampen melder sig flot ind igen, siger Niels Agesen.

- Jeg er glad for måden, vi vinder på, fordi der er så mange, der byder ind: Igen en virkelig stærk defensiv med Johan Nilsson, Henrik Toft Hansen, Lindgren og Didriksen – de tager et hav af dueller og de dækker bare godt og solidt og fremragende op. Rasmus Henriksen er der i de perioder, han skal være der, Mads Svane laver et fint indhop, og så må vi sige, at Malthe Bull har grebet chancen og gør det rigtigt godt, lyder det fra Niels Agesen.

Næste opgave for Niels Agesens mandskab er på torsdag d. 28. september kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Du kan købe billetter her.

Niels Agesen er personligt sponseret af Reron