Victor og Svane.JPG (2)
Agesen og H.JPG

Agesen: - Det var en kollektiv sejr

Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen, var en glad mand efter onsdags aftens flotte sejr over gæsterne fra Ribe-Esbjerg HH. Det var ikke bare det, at Mors-Thy Håndbold vandt, men måden de blå vandt på, gjorde Agesen glad.

- Sejren kommer ud af en kollektiv arbejdsindsats, og det er ikke kun få enkelte spillere, der præsterer. Det kommer på baggrund af et godt forsvar, et angrebsspil, der bliver forløst først af Mads Svane og sidenhen af Victor Norlyk, som begge strukturerer det rigtigt fint - alle spiller det kollektive spil, og der var den udstråling, fight og vilje, som jeg havde efterlyst inden kampen og håbet på, at vi kunne levere. Jeg tror, det var den mentale styrke fra hver enkelt spiller, der blev smidt i en stor pulje - og det var effekten af det, vi så. Vi er jo ikke blevet dårligere håndboldspillere over 10-14 dage, fra vi slår Fredericia HK stort hjemme til at spille dårligt både i Skjern og Holstebro, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds cheftræner.

Endnu en gang leverede tilskuerne på Bette Balkan en uvurderlig opbakning til hjemmeholdet, og det gør i den grad indtryk.

- Med hensyn til opbakningen i arenaen, så er jeg beæret og stolt over at stå med ansvaret for et hold, der får lov til at spille for fulde huse, efter at vi på udebane har spillet to rigtigt dårlige kampe. Det kan vi ikke sætte stor nok pris på, og det betyder mere, end jeg tror, at alle tilskuerne i hallen ved. Vi håber, at vi kan tage både den fine holdpræstation på banen og den sublime præstation på lægterne med til kampen på lørdag, slutter Niels Agesen.

Niels Agesens tropper er på banen i Sparekassen Thy Arena | Mors igen lørdag d. 19. november kl. 16.00, hvor modstanderen hedder Bjerringbro-Silkeborg. Billetsalg til kampen her.