Victor og Svane.JPG (2)
Emil Hansson.JPG

Agesen: - Drengene gør hinanden gode

Cheftræner Niels Agesen var både glad og lettet ovenpå sejren og Ribe-Esbjerg HH og dermed videre avancement i Santander Cup. Det så rigtigt godt ud undervejs, og på trods af store føringer undervejs, blev kampen spændende til allersidste sekund.

- Det blev tæt til sidst, og man skal næsten have været tilskuer og have oplevet det for at tro på det. Vi brænder jo fire 100 % chancer og har et stolpe-ud-skud i de sidste 4-5 minutter, og så bliver man lidt tøvende. Jeg prøvede ellers at fjerne fokus fra det i den sidste timeout, men det blev alligevel lidt hektisk.

Jeg synes, at det var en god kamp. Igen spiller vi på de ting, som vi er gode til, drengene gør hinanden gode, og vi får langt hen ad vejen afviklet kampen på de ting, som skal være vores fundament, hvilket er det vigtigste for mig. Der var også nogle ting, som ikke lykkedes helt, men forhåbentligt kan vi lære noget derfra også. Og ønskemodstanderen nu er én, vi kan slå, så vi kan komme til Final4 igen, sagde Agesen efter kampen.

Mors-Thy Håndbolds nye svenske forsvarsklippe, Emil Hansson, viste gode takter i begge ender af banen. Forsvarsmæssigt fik Ribe-Esbjerg HH’s bagspillere sig en venlig velkomst i midterblokken og i angrebet brillerede Emil med hele syv scoringer samt flere gode assists.

- Det var en holdindsats. Jeg synes, at vi kæmper for hinanden og spiller en god kamp i 50 minutter. De sidste 10 minutter bliver vi lidt bange, men med sejren, så kan vi godt leve med det. Vi er mange, som spiller meget lige nu, så vi skal passe lidt på os selv og selv sige til, når vi trænger til pause. Det fungerer vældigt godt - mange tager ansvar, og det er dejligt.

Lodtrækningen til 1/4-finalerne finder sted i morgen efter 1/8-finalen mellem Høj Elite og TTH Holstebro. Opgøret sendes på Tv2 Sport kl. 20.00.

Følgende hold har spillet sig videre til 1/4-finalerne:
GOG
Bjerringbro-Silkeborg
Skjern Håndbold
Skanderborg-Aarhus Håndbold
Fredericia HK
Aalborg Håndbold
Vinder af Høj Elite og TTH Holstebro

Santander Cup 1/8-finale: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 28-29 (12-15)

Målscorere:
Emil Hansson 7
Erik Toft 6
Bjarke Christensen 6 (1)
Tim Sørensen 4
Axel Franzén 3
Sander Øverjordet 2
Lasse Pedersen 1

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 3, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-1, 4-5, 6-6, 8-10, 9-12, 12-16, 15-19, 18-19, 21-24, 21-27, 23-28, 26-29, 28-29

Tilskuertal: 197

Kommende kamp:
HTH Herreligaen. 1. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Torsdag d. 2. september kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Billetter til kampen her:
Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)