Victor og Svane.JPG (2)
20230917_MTH_FHK_5.jpg

Agesen efter FHK: - Vores forsvar ser stærkt ud

Niels Agesen:

- Vi spiller en god første halvleg og fører med en ved pausen. Fra anden halvlegs start tager vi tempoet ud, og uden fart har vi ikke en chance mod Fredericia HK’s forsvar, så vi måtte vi ty til 7 mod 6. Og så må vi jo sige, at vi dækker rigtigt, rigtigt fint op og Rasmus Henriksen leverer en fremragende præstation, så vi kun lukker 24 mål ind. Og så er det faktisk mod Fredericias normalt så stærke våben 7 mod 6, at vi får hentet 4 mål, da vi er bagud 15-19, lyder det fra Niels Agesen.

- Generelt er det en holdpræstation, hvor alle byder ind, men jeg synes, at vores midterblok i forsvaret fortjener ros - det ser stærkt ud. Og så hiver Rasmus Henriksen og Mads Svane lige det ekstraordinære op, da det skal afgøres.

Det har været en god start for Mors-Thy Håndbold med fem point efter de første fire kampe.

- Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at det er en godkendt præstation, og vi er glade for vores spil, den måde vi bygger tingene op på og vores disciplin. Nu gælder det om at holde snuden i sporet - vi skal fortsætte i træningslokalet som hidtil, og selvom det er dejligt at vi godt med, så er det vigtigste det, vi leverer på banen, siger Mors-Thy Håndbolds cheftræner.

Rasmus Henriksen overtog målet mit i første halvleg, og målvogteren sluttede med en redningsprocent på 45.

- Det falder ud til vores fordel, fordi vi bevarer vi roen i angrebet, og fordi vi forsvarsmæssigt kæmper hele kampen. Fredericia har simpelthen så mange dueller på os, men vi står godt defensivt og holder det kompakt, og det gør det nemmere for mig. Både Svend og jeg føler os trygge bag forsvaret, fordi vi har 4-5 kæmpestore fyre, som er gode både på parader og på duellerne - vi har et rigtig godt forsvar, og vi lukker ikke ret mange mål ind, forklarer Rasmus Henriksen, der også har roser til holdkammeraterne i den anden ende af banen og til publikum i Thyhallen.

- Svane, Midtgaard og Frederik Tilsted gør det fremragende i den afgørende fase, men det er en kollektiv sejr, og til sidst i kampen får vi Thyhallen med, hvilket giver os det sidste boost, og så er det fantastisk, at vi kan afgøre det til sidst, lyder det fra Rasmus Henriksen.

Næste kamp for Mors-Thy Håndbold er på lørdag d. 23. september, hvor vi møder Nordsjælland Håndbold på udebane i Royal Stage i Hillerød.

Bette Balkan arrangerer bus til kampen. Der er afgang fra Mors ca. kl. 9.00.
Pris for billet kr. 130,- Pris for transport er afhængig af antal deltagere.
Skriv til Jacob på 6080 4133, hvis du vil med.