Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Bjerre.JPG

Agesen efter nederlaget i Kolding: - Det peger på os selv

Reaktioner efter mandagsnederlaget til KIF Kolding, hvor Frederik Bjerre blev Mors-Thy Håndbolds topscorer med 6 mål på 7 forsøg.

- Det var en kamp, som vi havde glædet os til at spille, og det var en fed kamp med god stemning i hallen. Vi kommer godt fra start og er foran det meste af første halvleg. I anden halvleg halter vi lidt mere i angrebet og har svært ved at komme til chancer. Til gengæld har vi arbejdet med vores defensiv siden GOG-kampen, og den får et gevaldigt løft i dag, så det er positivt. Men en skam at vi ikke formår at lave nogle flere kasser og hive den hjem til vores fordel, siger Frederik Bjerre.

Cheftræner Niels Agesen har roser til forsvarsspillet:

- Langt hen ad vejen spiller vi en fornuftig håndboldkamp. Vi er på plus 3 i både første og anden halvleg, men får det desværre formøblet. Det er ikke godt nok, men det er svært at være utilfreds med spillet op til føringerne. Ligeledes er der cadeau til forsvarsspillet, hvor vi dækker så godt op, at KIF Kolding skal ud i 7-mod-6 for at komme til afslutning.

Set på spil og chancer, så skal vi vinde en kamp som den her. Men det peger på os selv og på os alle sammen - at vi på en eller anden måde går i stå og mister lidt fart, ikke helt går mod mål, spiller for langt fra Koldings forsvar, skal bruge driblinger, bliver for nemme at læse, og hvor vi i første halvleg udnytter deres 5-1 til at skabe store chancer, bliver det i anden halvleg til, at vi slet ikke tør spille håndbold. Når vi ser tilbage på opstarten, har vi ikke været under den slags pres, og det skal man prøve det nogle gange som hold, lyder det fra Niels Agesen.

Frederik Bjerre er personligt sponseret af Fjordland og cheftræner Niels Agesen af Reron.