Victor og Svane.JPG (2)
Foto_Kasper_Glintborg-59.jpg

Agesen efter NH-kampen: - Jeg havde håbet på mere power end det var tilfældet

For Andreas Nielsen var kampen mod Nordsjælland Håndbold et gensyn med hans hjemmebane gennem de sidste fem sæsoner, inden hans skifte til Mors-Thy Håndbold:

- Det var fedt at være tilbage på min gamle hjemmebane som gæst, og jeg havde glædet mig til det. Det var selvfølgelig ærgerligt, at vi tabte, men vi var ikke skarpe nok - vi brænder lidt for mange chancer, og vi holder ikke helt vores aftaler i forsvaret. Nu venter en lille kamppause, inden vi skal i gang med slutspillet. Den skal vi bruge på at få trænet hårdt og få styr på de ting, som kan gøres bedre, så vi er klar til de kommende kampe. Der venter nogle svære kampe, men vi går til det med krum hals og håber, at vi kan vinde nogle kampe i slutspillet, lyder det fra Andreas Nielsen.

Cheftræner Niels Agesen:

- Vi har en god rytme i vores spil, kommer til masser af chancer, men vi bøvlede lidt med at holde bund i vores forsvar, og så fik de lidt for mange chancer på noget, som vi var forberedt på. Og hvis vi skal være helt ærlige, så bar det præg af, at vi lige manglede de sidste 5-10 % for at være der 100 %, og jeg havde håbet på, at vi kunne levere med lidt mere power, end det var tilfældet, lyder det fra Agesen, som nu har øjnene på slutspillet:

- Vi skal gøre os fysisk klar, og så skal vi lige have optimeret på de ting, som vi gerne vil tage med ind i det spillemæssigt. Når vi samles til forberedelserne mod Aalborg Håndbold, har vi jo jeg ved ikke hvor mange gange revanche til gode, så den skal have et skud mere, og så må vi se, om vi kan ryste posen, så vi kan udfordre Aalborg, siger Mors-Thy Håndbolds cheftræner.

HTH Herreligaen: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-27 (15-14)

Målscorere:
Mads Hoxer 5
Bjarke Christensen 5 (2)
Lasse Pedersen 4
Sander Øverjordet 4
Erik Toft 4
Andreas Nielsen 3
Axel Franzén 2

Udvisninger: Nordsjælland Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 1-2, 6-6, 10-12, 13-12, 16-14, 18-18, 21-19, 25-22, 26-25

Tilskuertal: 1.477

Kommende kamp:
HTH Herreligaen Slutspil, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Kampinformation kommer snarest