Victor og Svane.JPG (2)
Niels Agesen (2).JPG

Agesen efter Skive: - Vi tager det positive med videre

Det store smil var fremme hos cheftræner Niels Agesen efter søndagens sejr over Skive fH på udebane.

- Det var dejligt med en sejr i en fed kulisse, hvor Bette Balkan bare imponerer. Vi leverer, som vi gerne vil - især første halvleg er god. Vi får mange udvisninger, men det er ved en af udvisningerne, at vi får lavet et hul, så kæmpecadeau til undertalsforsvaret. Undervejs får vi også gjort 6-mod-6-forsvaret mere kompakt, og så rykker vi fra i slutningen af første halvleg. I anden halvleg går Skive fH langt frem på banen, og der mangler vi noget fart og power, og vi vinder ikke mand-mand-duellerne, som vi gør i første halvleg, selvom der er masser af plads, lyder det fra Niels Agesen.

- Der er gode præstationer fra vores keeper-duo. Rasmus Henriksen står godt med et godt forsvar foran sig, og Rasmus Bech kommer ind og snupper et par straffekast. Så var der et par af de unge spillere, der kom ind - Oscar gør det godt, trækker et straffekast og en udvisning og scorer et mål, og Midtgaard er bl.a. med til sidst i kampen i en vigtig fase. De gør det godt, og det er kun positivt, at de snapper nogle af de etablerede og mere rutinerede spillere i haserne, siger cheftræneren og fortsætter:

- Vi fik aflyst nogle kampe i december på et tidspunkt, hvor vi spillede godt. Jeg synes også, at vi langt hen ad vejen præsterede, som vi gerne ville i Aalborg, og alt det positive tog vi med her mod Skive, og det tager vi med igen på onsdag, når vi møder Skjern Håndbold.

HTH Herreligaen: Skive fH - Mors-Thy Håndbold 25-29 (11-16)

Målscorere:
Erik Toft 8
Sander Øverjordet 6
Mads Hoxer 6
Bjarke Christensen 3 (2)
Andreas Nielsen 2
Axel Franzén 2
Marcus Midtgaard 1
Oscar von Oettingen 1

Udvisninger: Skive fH 3, Mors-Thy Håndbold 7
Diskvalifikation: Mads Hoxer, Mors-Thy Håndbold (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 2-2, 4-5, 7-6, 10-13, 11-15, 11-18, 15-18, 16-22, 19-22, 20-25, 23-28

Tilskuertal: 1.080

Kommende kamp:
HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Onsdag d. 16. februar 2022 kl. 19.30 i Thyhallerne
Billetsalg til kampen:
https://shop.morsthy.dk/