Victor og Svane.JPG (2)
20230917_MTH_FHK_5.jpg (1)

Agesen: - FHK er et af de mest stabile hold i ligaen

Tirsdag står vi overfor et af mest formstærke hold i ligaen. Sidste års bronzevindere fra Fredericia HK har indtaget andenpladsen i tabellen med sejre i de seneste seks kampe og kun tre nederlag i sæsonen. Ét af de nederlag var til Mors-Thy Håndbold efter en herrefight i Thyhallerne tilbage i september.

- Det er et af de mest stabile hold i ligaen. Det er et svært hold at spille mod, fordi man kun står overfor så aggressivt et forsvarsspil som Fredericias, når man møder den. Derudover kommer de også med et meget direkte angrebsspil med dybdeløb lige ned i hovedet på os, så vi skal have snøret skoene og indstillet hovedet korrekt og bringe al den fysik vi har ind i kampen, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen, der melder om fortsat god stemning og tro på tingene i truppen trods det faktum, at det ikke er blevet til en sejr i de sidste tre opgør.

- Der er så meget bund i det vi laver, at spillerne er klar over, at vi kan levere efter det vi har aftalt. Vi gjorde langt hen ad vejen godt mod GOG, Aalborg Håndbold og SAH, og så er det ikke forskellen på stolpe ind eller stolpe ud, der er afgørende for, om vi har gjort det godt nok. Det er der ingen der tvivler på, og det er der heller ingen grund til, lyder det fra Niels Agesen.

Herreligaen, 17. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 12. december 2023 kl. 18.30 i thansen Arena
Dommere: Mik Trustrup og Morten Lethan Albrechtsen
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Billetsalg: https://fairbillet.dk/Store/Event/Search

Kampen kan som altid følges via livescore i Tophåndbolds app og i film og billeder på Mors-Thy Håndbolds Instagram.

Udebanepartner er Thisted Pejsecenter