Victor og Svane.JPG (2)
DR7A4805.JPG

Agesen før Slutspillet: - Vi skal virkelig præstere

Cheftræner Niels Agesens første sæson i Mors-Thy Håndbold bliver med slutspilsdeltagelse, og i aften tørner hans mandskab ud mod Aalborg Håndbold i den første af seks slutspilskampe.

- Det er klart, at vi skal optimere på nogle ting, hvis vi skal udfordre et hold som Aalborg, og det synes jeg, at vi har forberedt godt. Så er spørgsmålet, om vi kan omsætte det til handling, når vi først går i gang og pulsen bliver høj. Vi har ikke den store slutspilserfaring, og min erfaring er, at alt bliver skruet 10-20 % hele vejen rundt - publikum, dommere, modstandere, så vi må se, hvordan vi reagerer på det, siger Niels Agesen.

- Alle i truppen glæder sig helt vildt, men jeg fornemmer også stor respekt for det, vi står overfor, og folk er klar over, der ikke er noget, der kommer af sig selv. Der er en skærpet koncentration og fokus på at være skarpe på tingene og få talt med hinanden om, hvad det er man skal. Vi skal virkelig præstere - vi ikke helt ved, hvor vi står, når vi kommer i gang, så det er jeg meget spændt på, lyder det fra cheftræneren.

Mors-Thy Håndbolds første slutspilskamp fløjtes i gang kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Der er stadig få ledige billetter på Kampe 2021-2022 - Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)