Victor og Svane.JPG (2)
Niels Agesen.JPG

Agesen før Super Cup: - Vi har et fint fundament

Om to dage går det for alvor løs, når Mors-Thy Håndbold står overfor Aalborg Håndbold i Speedrecruiters Super Cup. En gentagelse af juni måneds Santander Final, hvor vi som bekendt vandt klubbens første titel.

Siden Final4 har der været stor udskiftning på både bane og bænk - på sidstnævnte har Niels Agesen overtaget roret fra Jonas Wille, og Agesen har sat ord på opstarten i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har været rigtig glad for den overlevering, der har været - dels fra Jonas Wille, dels fra Lars Krarup, men også fra spillerne i forhold til, hvad holdet før har haft succes med og til at kunne se det ind i, hvad de nye spillere kommer med, suppleret med mine tanker og få det hele til at hænge sammen.

Det har været superspændende, men når det så er sagt, så har det været den mest frustrerende opstart, jeg har haft. Altså at træne supergodt i den første uge, hvor folk var kommet tilbage i rigtig god form, for så at være væk fra hinanden i en uge pga. corona - og derfra samle det sammen igen inklusive en del skader til at levere ret fint spil i træningskampene. Så der er stor kredit til drengene, hvis det her er måden, vi gør tingene på, og hvis det her er vores fundament, lyder det fra Niels Agesen.

Allerede i den første kamp er der en ny titel på spil i Super Cup. Opgøret står mellem sidste sæsons Danske Mestre og Pokalvinderne - endnu en historisk optræden for Mors-Thy Håndbold.

- Jamen, det er dejligt. Det er jo derfor vi er her - fordi vi godt kan lide at spille om noget. Vi ved godt, at det er et klassemandskab, vi står overfor, og vi ikke ”bare” gentager succesen fra Boxen. Vi kommer til at se mest på os selv - selvfølgelig er der nogle ting, som vi har vendt i fællesskab, men som udgangspunkt bliver det med afsæt i os selv. Vi glæder os helt vildt til at møde Aalborg Håndbold, og for Mors-Thy Håndbold er det stort at skulle spille en finale, lyder det afslutningsvist fra cheftræneren.

Speedrecruiters Super Cup afvikles i Viborg Stadionhal på onsdag d. 25. august.
Kl. 18.30: Odense Håndbold - Viborg HK (K)
Kl. 20.30: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold

Billetter kan købes her: https://shop.vhk.dk/kampe/supercupvhk2021?product_id=531793&show_hidden_products=1