Victor og Svane.JPG (2)
Bjarke.JPG

Agesen: - Jeg er glad for måden, vi får afviklet kampen på

Det blev kun til lige ved og næsten, da Mors-Thy Håndbold tørnede sammen med GOG i HTH Herreligaen lørdag eftermiddag. GOG førte med tre ved pausen, men Mors-Thy Håndbold spillede en flot anden halvleg, hvor GOG blev presset, men desværre måtte hjemmeholdet gå fra banen med et nederlag på 27-30.

Man of the Match, Tim Sørensen startede som skudt ud af en kanon og stod bag hjemmeholdets tre første scoringer, og også Bjarke Christensen gjorde sig positivt bemærket i første halvleg. Og selv om GOG var i teten, sad man med følelsen af, at Mors-Thy Håndbold kunne gøre det bedre.

Og det gjorde de blåklædte. Pausetillingen 12-15 blev hurtigt vekslet til 14-15, og den første udligning kom ved 19-19 efter 39 minutter. Små tre minutter var taget tæt på at lette i Sparekassen Thy Arena | Mors, da Rasmus Henriksen fra eget felt lagde bolden i det tomme GOG-mål og bragte Mors-Thy Håndbold foran 21-20.

GOG svarede hurtigt tilbage og tog igen føringen ved 21-22. Herfra var det tæt, og med 7 minutter tilbage, sørgede Bjarke Christensen med sin 8. scoring for, at det igen var helt lige ved 26-26. Desværre var det GOG, der slap bedst fra slutningen af kampen, og et godt kæmpende Mors-Thy-mandskab måtte se sig slået med 27-30.

Kampens topscorer Bjarke Christensen:
- Vi har ikke noget at tabe i de her kampe, og det synes jeg godt, at man kunne se, specielt efter pausen. I første halvleg brænder vi et par stykker på nogle knebne tidspunkter og laver for mange fejl. Men jeg synes, at vi kan være tilfredse med vores anden halvleg - og med vores hjemmepublikum, som begynder at lægge det tryk, som vi er så kendte for heroppe, hvilket hjælper os til at præstere en rigtig fin anden halvleg. Jeg håber, at folk smider hæmningerne derhjemme på tirsdag og kommer i hallen og støtter os i håbet om, at vi kan spille os videre i European League.

Cheftræner Niels Agesen:
- Jeg er glad for måden, vi får afviklet kampen på. Vi tilspiller os masser af chancer, vi spiller med stor tålmodighed, og selv om armen kommer op en del gange, så er der ingen stress. Folk ved, hvad de skal, og der er god kommunikation. Jeg synes egentligt, at vi har flyttet os på de ting der var dårlige den anden dag - så er GOG sandsynligvis også blevet lidt bedre. Jeg er ikke glad for at tabe, men jeg er glad for den måde vi spiller håndbold på - for hvis det er sådan her, vi vil spille håndbold, så kommer vi til at få mange point.

HTH Herreligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG 27-30 (12-15)

Målscorere:
Bjarke Christensen 8 (4)
Tim Sørensen 6
Erik Toft 5
Sander Øverjordet 3
Lasse Pedersen 3
Rasmus Henriksen 1
Johan Nilsson 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, GOG 2

Stillinger undervejs: 2-3, 5-8, 8-10, 9-13, 13-15, 17-18, 21-20, 22-23, 24-25

Tilskuertal: 908

Kommende kamp:
European League, 2. kvalifikationsrunde: Mors-Thy Håndbold - GOG
Tirsdag d. 28. september kl. 18.45 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter til kampen på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)