Victor og Svane.JPG (2)
Trænere.jpg

Agesen: - Masser af fed energi

I mandags tog Mors-Thy Håndbolds ligatrup fat på sæson 23/24. Det er med cheftræner Niels Agesen ved roret, med Allan Damgaard som assistenttræner og med Rune Lanng som assisterer med viden fra U-rækkerne.

- Den første uge er altid fuld af energi, og det er også det, vi mærker her - masser af fed energi, optimisme, gå-på-mod og en masse tro på, at vi kan skubbe det her i den rigtige retning. De rutinerede folk, der er vendt tilbage, har noget med i bagagen, og de kommer og giver noget fra sig. Det er helt tydeligt, at de er klar på at dele ud af deres viden og erfaringer, og jeg tror på, at det sammen med de unge spillere kan blive godt.

Niels Agesens nye makker, Allan Damgaard, har lagt håndboldskoene på hylden og er i gang med sin første sæson i trænergerningen, og allerede nu tegner makkerskabet godt.

- Vi har snakket en hel del om, hvad det er vi vil. Allan har masser af idéer, energi og gåpåmod, og han har gjort sig masser af overvejelser. Han sætter perspektiv på tingene og kommer med nogle nye vinkler, og det er jo noget af det, der er med til at udvikle både Allan og mig. Vi er ikke bange for at udfordre hinanden, og det er vigtigt i et makkerskab - vi er kommet rigtigt godt fra start, og de første dage har været en ren fornøjelse.

I de kommende uger har trænerteamet lagt nogle mini-camps ind i programmet udover haltræningen, den fysiske del og testkampene.

- Vi har valgt at lægge nogle mini-camps med forskelligt indhold drypvist og uden spillerne ved, hvad der skal ske. Det er en god blanding af noget fysisk, teambuilding, teoretisk i forhold til at lære hinanden at kende og bare afslapning og hygge. Progressionen i det er egentligt, at jo bedre vi lærer hinanden at kende, desto mere skal vi turde at udfordre hinanden, så vi står stærkere, når vi kommer i gang med kampene, lyder det fra Niels Agesen.

Mors-Thy Håndbold spiller sæsonens første testkamp mod Skanderborg AGF Håndbold lørdag d. 29. juli kl. 13.00 i Stjær Hallen.